in

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”

Știri Marea BritanieBărbat împușcat mortal la Londra – O anchetă pentru crimă a fost lansată la Londra, după ce un bărbat a murit împușcat. Membrii familiei l-au transportat de urgență la spital în urma unui atac pe stradă din estul Londrei. Tânărul de 25 de ani a fost împușcat în Forest Rise, Walthamstow, în jurul orei 21.25 sâmbătă (13 august).

Bărbat împușcat mortal la Londra

„Pe 13 august 2022, la ora 21:27, poliția a fost chemată la un incident pe Forest Rise, E17, unde s-a folosit o armă de foc.

Unități de specialitate au intervenit la fața locului, iar victima fusese deja dusă la spital. Din păcate, în urma acestui incident, un bărbat de 25 de ani a murit în spital în timp ce era tratat”, a anunțat Met Police, scrie MyLondon.news.

„Sunt profund întristat și îngrozit”

Superintendentul șef Simon Crick, responsabil cu poliția din Waltham Forest și Newham a spus:

„Sunt profund întristat și îngrozit că un alt tânăr și-a pierdut viața pe străzile noastre. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia victimelor în acest moment.

Sunt foarte conștient de cât de îngrijorător va fi acest incident pentru comunitatea noastră locală.”


În apropiere era o petrecere

Bărbat împușcat mortal la Londra – Poliția Met are motive să creadă că împușcătura a fost un atac „țintit”. Poliția a confirmat că o petrecere avea loc la un centru comunitar din apropiere când s-a întâmplat.

Inspectorul șef detectiv Laurence Smith a spus:

„Acesta este un act complet lipsit de sens care a dus la pierderea vieții unui tânăr. Este vital să vorbim cu oricine a fost martor la ceea ce s-a întâmplat.

În această etapă incipientă a investigației noastre, credem că acesta a fost un atac țintit, totuși păstrăm mintea deschisă la toate posibilitățile.

Înțelegem că a avut loc o petrecere la un centru comunitar din apropiere în momentul împușcăturii. Este posibil ca participanții să fi văzut ce s-a întâmplat.

Avem nevoie să vorbiți cu noi. Indiferent dacă faceți acest lucru anonim prin Crimestoppers sau veniți direct la noi, trebuie să știm ce ați văzut.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

La Londra se declară oficial SECETĂ, 1.000 de lire amendă și dosar penal pentru udarea grădinii

munca uk

Numărul cetățenilor UE care se mută în Marea Britanie a scăzut masiv: în sectorul hotelier și agricultură e deficit uriaș de forță de muncă