in

La Londra se declară oficial SECETĂ, 1.000 de lire amendă și dosar penal pentru udarea grădinii

 Știri Marea BritanieSecetă la Londra – Se așteaptă să fie declarată oficial secetă la Londra – Thames Water spune că este „gata” să pună în aplicare interzicerea udatului grădinii cu furtunul înainte de anunțul oficial privind seceta.

Secetă la Londra

Este așteptată declararea de secetă oficială pentru capitală.

Grupul Național de Secetă, format din oficiali guvernamentali și agenții și companii de apă, s-a întâlnit în această dimineață pentru a discuta despre vremea uscată prelungită, care va face ca în Regatul Unit să fie mai cald decât Caraibe în zilele următoare.

Înainte de întâlnire, opt din cele 14 zone ale Agenției de Mediu erau de așteptat să fie declarate în starea de secetă după ce nu au primit nicio precipitație semnificativă în timpul verii arzătoare.

Acestea includ: Kent și South London, Hertfordshire și North London, East Anglia, Thames, Lincolnshire și Northamptonshire, East Midlands, Devon și Cornwall și Solent și South Downs.

Se așteaptă ca Yorkshire și West Midlands să se confrunte cu aceeași clasificare la sfârșitul acestei luni.


Înseamnă că raționalizarea apei poate avea loc în zonele afectate, scrie Evening Standard

Interdicția pentru udarea grădinilor

Secetă la Londra – Directorul de strategie și reglementare al Thames Water, Cathryn Ross, a spus că, de obicei, există un proces de două săptămâni pentru introducerea unei interdicții pentru udarea grădinilor, dar care poate fi ocolit în caz de urgență.

Ea a declarat pentru BBC Breakfast: „Trebuie să așteptăm și să vedem ce spune guvernul și exact ce înseamnă asta, posibil chiar mai târziu astăzi. Evident ne vom gândi la asta.

„Noi de la Thames Water le-am cerut clienților noștri de la sfârșitul lunii mai să ia în calcul vremea caldă, să răspundă la vremea uscată și să ia măsuri pentru a folosi apa în mod înțelept.”

Secetă la Londra – „Suntem gata pentru interdicție”

Întrebată dacă a fost declarată secetă, dacă interzicerea udării grpdinilor ar putea interveni imediat, ea a spus: „Foarte probabil, da. Suntem gata să mergem cu interzicerea udării grădinilor.

„În mod evident, înainte de a introduce interdicția în sine, trebuie să fim cu adevărat pregătiți cu toate comunicările noastre pentru oamenii din întreaga regiune, așa că suntem foarte clari pentru toată lumea ce pot face, ce nu pot face și dacă au probleme cum să ne contacteze. Suntem pregătiți să facem asta.”

1.000 de lire amendă

Secetă la Londra – Când interzicerea udării grădinii este aplicată, oamenii prinși udându-și grădinile se vor confrunta cu amenzi de 1.000 de lire sterline și urmărire penală.

Luni este așteptată ploaia în capitală, după weekendul înăbușit.

Dar pământul uscat absoarbe apa mult mai lent și ploile abundente ar putea provoca inundații fulgerătoare.

Cathryn Ross a adăugat că pământul deshidratat pune, de asemenea, presiune asupra conductelor de apă nesubterană, făcându-le mai probabil să spargă.

Thames Water își pierde deja aproximativ un sfert din aprovizionare din cauza scurgerilor.

„Faceți duș mai scurt”

Oamenii au „o oportunitate semnificativă” de a-și reduce costurile cu energie prin reducerea consumului de apă, a spus Ema Clancy, directorul executiv al Consumer Council for Water.

Emma Clancy a declarat pentru Sky News: „Seceta ne-a adus în atenție toată folosirea apei și este o resursă prețioasă pe care trebuie să o punem în valoare și nu trebuie să fie complicate, pașii pe care trebuie să-i facem. Doar pașii foarte simpli vor face o mare diferență.

„Și există, de asemenea, o oportunitate semnificativă pentru gospodăriile de a economisi bani într-un moment în care acest lucru este cu adevărat, cu adevărat important.

„Așadar, aproximativ 16% din costurile tale cu energia sunt de fapt cheltuite pentru încălzirea apei. Deci, dacă poți face un duș mai scurt, dacă poți folosi mai puțină apă, vei economisi la factura de apă. Și, de asemenea, veți economisi costurile cu energia, ceea ce este incredibil de important în acest moment.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

accident kent

Kent, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de pietoni: doi morți, un copil în stare grav și doi răniți

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”