in

BREAKING NEWS! Se schimbă legislația în Londra. Poliția Metropolitană va putea interveni mai eficient în cazul minorilor de 12 ani care poartă cuțit

Poliția Metropolitană experimentează o nouă legislație care permite lansarea de ordine de prevenire a criminalității cu armă albă (KCPO) și minorilor, începând cu vârsta de 12 ani.

Așa numitul KCPO este un ordin civil pe care Poliția Metropolitană îl poate folosi pentru a reduce nivelul criminalității cu arme albe din Londra, precum și pentru a-i observa pe cei cu risc de a deveni criminali și pentru a-i împiedica să fie atrași într-o viață violentă, scrie My London.

Poliția Metropolitană arată că începutul anului 2021 a înregistrat cu un sfert mai multe înjunghieri fatale decât începutul anului 2020.

Ordinul poate fi impus oricui are vârsta de peste 12 și despre care se știe că poartă în mod regulat un cuțit sau care a fost condamnat pentru o infracțiune legată de arme albe.

Cei aflați sub KCPO pot fi împiedicați să se întâlnească cu anumite persoane, să meargă în anumite locuri și să li se dea ordin de restricție.

Ordinul va include, de asemenea, participarea la programe educaționale de reabilitare și cursuri de gestionare a furiei.


KCPO-urile vor fi folosite, deocamdată, timp de 14 luni de către Poliția Metropolitană, dar speranța este că vor fi introduse la toate forțele de ordine din Marea Britanie.

Londra, capitala crimelor. Numărul adolescenților uciși în capitala Marii Britanii este cel mai mare din ultimii zece ani

„Spre deosebire de ordinele anterioare, KCPO-urile nu au nevoie de o condamnare anterioară pentru a fi impuse și pot fi folosite înainte ca tinerii să se afilieze la bande”, a declarat Tom Gaymor, ambasador pentru programul DIVERT

Acesta este un program de custodie conceput pentru a abate tinerii de la 18 la 25 de ani de la criminalitate la ocuparea forței de muncă, dezvoltare și educație.

„KCPO-urile permit, de asemenea, poliției să-i protejeze pe cei care riscă să devină victime ale violenței grave”, a mai spus acesta.

Comandantul Ade Adelekan de la Poliția Metropolitană a declarat: „Ordinele de prevenire a criminalității vor da poliției mai multe opțiuni și vor fi o tactică valoroasă în prevenirea și combaterea violenței în Londra.” „Vor permite intervenția într-un stadiu incipient și vor abate persoanele vulnerabile care riscă să devină infractori serioși, sprijinindu-i să facă schimbări mai bune

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Ce făceau studenții musulmani de la un colegiu islamic, în timpul meciului Anglia-Danemarca. Un videoclip care îți va tăia respirația