in

Ce tragedie! O familie întreagă, ucisă de COVID după ce s-a infectat la petrecerea de Crăciun

Patru membri ai aceleiași familii au murit după ce s-au infectat cu coronavirus la petrecerea de Crăciun.

Partenera uneia dintre victime a povestit clipele groaznice prin care a trecut văzându-și persoana iubită dragi cum se sting sub ochii săi.

Tracy Latham, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit faptul că întreaga familie se proteja de la începutul pandemiei, rareori ieșind din casă pentru cumpărături sau treburi urgențe.

Ea spune că singurul moment în care s-au reunit în toată această perioadă a fost în ziua de Crăciun, după ce Guvernul a anunțat relaxarea regulilor, însă a revenit apoi, anunțând un nou lockdown național.

Tracy, din Mackworth, Derby, spune că viața i-a fost distrusă după pierderea complet neașteptată a partenerului ei, Darren Fisher, în vârstă de 48 de ani, scrie Daily Mail.

Cei doi urmau să se căsătorească în luna iulie a acestui an, iar femeia crede că iubitul ei s-a infectat în momentul în care a mers la casa părinților săi din Allenton, pentru doar două ore.


O săptămână mai târziu, Darren, părinții lui, Pat și David Fisher, în vârstă de 79 și 82 de ani, dar și unchiul său Michael Wilson, de 70 de ani, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Tracy a declarat că singurul membru al familiei care avea probleme de sănătatea era Pat, care suferea de diabet.

La scurt timp și iubitul femeii a început să se simtă rău și să aibă simptome Covid.

„Răcise și avea probleme cu respirația. Am sunat la ambulanță pe 29 decembrie. Ulterior am primit un telefon de la el în care mă anunța că urma să fie internat la terapie intensivă. I-am spus să aibă grijă de el. Au fost ultimele cuvinte pe care i le-am spus. Timp de 9 zile a fost intubat”, a adăugat Tracy.

Român de 34 de ani întors recent din Marea Britanie, mort de coronavirus

Darren nu a aflat niciodată că mama și tatăl său pierduseră lupta cu boala, încetând din viață pe 4, respectiv 6 ianuarie. Nu și-a revenit și a murit pe 11 ianuarie, urmat la câteva zile de unchiul său.

Pat, Darren și Michael au murit la Spitalul Royal Derby în decurs de o săptămână, în timp ce David a murit într-o casă pentru îngrijirea bătrânilor, cât timp Pat fusese internată în spital.

Tracy își revine cu greu după teribila veste. Bărbatul cu care plănuia să își petreacă restul vieții a plecat în Ceruri, alături de părinții săi.

„Mi-aș fi dorit să nu iasă din casă în ziua de Crăciun. Erau o familie minunată – cea mai bună mamă și cel mai bun tată la care te-ai fi putut gândi”, spune ea.

În urma pierderii suferite, Tracy a transmis și un avertisment pentru cei care nu iau în serios pandemia și nu respectă restricțiile:

„Sunt devastată, șocată. Vă rog, trebuie să luați acest virus în serios. Ei s-au protejat timp de aproape un an și au crezut că sunt în siguranță, că sunt bine. I se poate întâmpla oricui, în orice clipă. Respectați restricțiile”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Românii care pleacă în Marea Britanie, controlați la graniță. Trebuie să declare bunurile din România

Războiul vaccinului: UE ar putea bloca milioane de doze să ajungă Marea Britanie