in ,

Coronavirus în Londra: Momentul înfiorător în care medicii transportă un pacient suspect de COVID-19 la ambulanță

Moment înfiorător surprins în Londra, în timp ce paramedicii transportă un pacient suspect de coronavirus la ambulanță.

Imaginea de-a dreptul șocantă a pacientului care a fost dus la un spital din Londra reprezintă un avertisment pentru britanicii care refuză să respecte regulile de distanțare socială „ceea ce poate duce la luarea măsurii de blocare a capitalei britanice”.

Imaginile tulburătoare arată medici care transportă un pacient în vârstă, de la un azil din Primrose Hill, ieri, 22 martie, în timp ce Londra se este la un pas să se confrunte cu măsuri precum cele din Italia, pentru combaterea Covid-19.

Polițiștii cu măști de protecție urmăresc acțiunea personalului medical în timp ce cetățeanul este dus în ambulanță, în fața complexului Carole House.

Adolescent de 18 ani, ucis de coronavirus în Anglia. Guvernul ar putea lua măsurile din Italia și Franța

Un tânăr de 18 ani din Coventry a devenit cea mai tânără persoană care a murit din cauza infecției cu coronavirus în Marea Britanie, iar premierul Johnson a amenințat că va exercita controale mai stricte pentru a ajuta la combaterea focarului.

O sursă a declarat pentru The Times că o blocare totală este „inevitabilă”, spunând că premierul va avea sprijinul total al Cabinetului pentru a fi luate astfel de măsuri.


Johnson a declarat că Marea Britanie este la doar două sau trei săptămâni în spatele Italiei, unde numărul morților a crescut deja la peste 4.000, cel mai mare din lume.

Au fost identificate 47 de cazuri noi în Marea Britanie doar duminică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Infecţii coronavirus

Coronavirus în România: 433 de persoane infectate şi trei decese

Măsurile din Londra, fără efect. Platformele de metrou sunt pline de oameni, la orele de vârf, trenurile la fel