in

Crima din Plumstead. Român acuzat că și-a ucis partenera cu o foarfecă

Un român a apărut în instanță, acuzat că și-a înjunghiat partenera cu o foarfecă, în Plumstead.

Vasile Bratu, în vârstă de 39 de ani, fără adresă fixă, ar fi înfipt obiectul transformat în armă albă în spatele concubinei sale, Constanța Bunea, în vârstă de 50 de ani, în Duminica Paștelui catolic.

Bunea, de asemenea cetățean român, a fost găsită moartă în baia unui apartament din Ravine Grove, Plumstead, sud-estul Londrei.

Serviciile de urgență au fost chemate pe 4 aprilie, la 2:20 dimineața, și în ciuda eforturilor depuse de paramedici, femeia a decedat la fața locului.

Ofițerii criminaliști au adunat dovezi și au început ancheta, iar un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la fața locului.

Plumstead: Român acuzat de crimă în sud-estul Londrei. A ucis o femeie cu cuțitul


Poliția a spus acum că cei doi erau parteneri.

Bratu a fost acuzat de crimă, marți, 6 aprilie și a fost arestat la Curtea Magistraților din Bexley, miercuri, 7 aprilie.

Bratu a apărut la Old Bailey vineri, 9 aprilie, acuzată de crimă.

Inculpatul a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată.

Judecătoarea Anne Molyneux, QC, a stabilit o ședință de recunoaștere a vinovăției pentru 25 iunie, la Old Bailey, și l-a trimis pe inculpat în arest.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A murit prințul Philip de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta: avea 99 de ani

Funeraliile Ducelui de Edinburgh. Prințul Harry se întoarce pentru înmormântarea bunicului său. Ce decizia s-a luat cu privire la Meghan Markle