Fiica Andreei Esca a ajuns să deteste Londra: „Lumea e rece ca și vremea, mâncarea e scumpă și străzile nesigure”

Alexia Eram este studentă la Londra de doi ani, dar revine acasă ori de câte ori poate, pentru că fata Andreei Esca se pare că nu este deloc compatibilă cu orașul unde studiază.

Din această cauză, de fiecare dată când timpul îi permite, Alexia se urcă în avion și pleacă acasă, pentru a petrece timpul cu familia și cu Mario Fresh, iubitul ei, scrie B1 care citează site-ul stirescu.com.

Și Andreea Esca a confirmat incompatibilitatea fiicei ei cu orașul în care este studentă.

 „Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»”, a scris vedeta Pro TV.

Alexia este deja în anul II de facultate în Anglia, la University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei. Tânăra de 19 ani nu s-a acomodat deloc la Londra, lucru vizibil pe rețelele sociale, unde Alexia nu dezvăluie mai nimic din viața ei londoneză.

Totuși, Andreea Esca nu-și pierde speranța că fiica ei va începe să vadă, la un moment dat, și avantajele faptului de a fi student la Londra.

„Eu îmi continui însă teoria despre «nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla”, a mai spus Andreea Esca.

Fiicei Andreei Esca nu îi priește Londra. Se gândește să revină în România după studii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încă un român închis PE VIAȚĂ în Marea Britanie. A ucis un alt român cu cuțitul

Miliarde de euro trimise în țară de românii din diaspora. Câte autostrăzi se puteau face cu acești bani