in

Filmare ȘOC! Scandal într-un tren din Anglia. Un ofițer de poliție încearcă să încătușeze un pasager care nu purta mască în tren: „Nu trebuie să port mască, punct!”

Un moment șocant a fost surprins de unii călători dintr-un tren londonez. Un ofițer de poliție a încercat să dea jos din tren un pasager care refuza să poarte mască, dar s-a lovit de protestele acestuia. A fost nevoie să îi dea cu spray lacrimogen în ochi și să cheme întăriri în timp ce prietenii pasagerului strigau la polițist că face un abuz.

Filmarea șocantă arată tot scandalul dintre pasager și ofițer pe un serviciu de tren, în apropiere d stația Lime Street din Liverpool.

Videoclipul arată ofițerul spunându-i bărbatului să poarte mască, iar acesta îi spune că nu trebuie să poarte o mască, deoarece are o „afecțiune medicală”.

Pasagerii din mijloacele de transport public din Anglia sunt obligați prin lege să își acopere fața, cu excepția cazului în care au o afecțiune medicală care îi împiedică să poarte o mască.

Anglia: 29.000 de pasageri nu aveau mască de protecție pe mijloacele de transport. Doar 13 au fost sancționați

Ofițerul de la Poliția Transporturi britanică a insistat în continuare ca bărbatul să poarte o mască sau să părăsească trenul, dar acesta a refuzat.

El spune: „Nu ai voie să mă atingi prin lege. Nu trebuie să port o mască, punct, iar tu nu trebuie să mă întrebi. Este împotriva legii să mă iei la întrebări”.

Ofițerul îi dă omului un ultim avertisment înainte de a-i spune: „Ieși”.

Apoi îl apucă de braț, iar bărbatul rezistă cu înverșunare și strigă: „Pe cine dracu crezi că tragi?”

Ofițerul încearcă să-l ia cu forța, dar omul refuză să se clintească și explodează: „Ți-am spus că nu. Acum pleacă!”.

Polițistul răspunde: „Ieși afară din tren sau îți pun cătușele”.

Bărbatul se luptă cu ofițerul – care amenință că va face uz de sprayul lacrimogen – în timp ce alți pasageri protestează: „Nu a făcut nimic rău. Are o problemă medicală”.

După ce încearcă de mai multe ori să îi dea cu spray în față, ofițerul cheamă întăriri. Împreună cu colegii lui reușesc să îi pună cătușele bărbatului și să îl scoată din tren în timp ce acesta urla: „Acesta e motivul pentru care nu port mască”.

Pe măsură ce mai mulți ofițeri au sărit în ajutorul colegului lor, prietenii bărbatului îl acuză pe polițist că face abuz de putere și îl numesc bătăuș.

Poliția Transporturilor nu a făcut încă niciun fel de declarație cu privire la acest incident, scrie Daily Mail.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scene de film HORROR la Londra: A omorât două femei și le păstra de doi ani în frigider. Criminalul mai fusese condamnat după ce lăsase însărcinată o fată de 14 ani

Scene de film HORROR la Londra: A omorât două femei și le păstra de doi ani în frigider. Criminalul mai fusese condamnat după ce lăsase însărcinată o fată de 14 ani

Distribuirea unor ziare de top din UK, întârziată din cauza blocării a două tipografii de către activiștii de mediu