in

Fluieratul sau claxonatul după femei ar putea deveni infracțiuni în Marea Britanie

Fluieratul sau claxonatul după femei ar putea deveni infracțiuni în Marea Britanie, în baza planurilor ministrului de Interne britanic de a face străzile mai sigure.

O strategie de combatere a violenței împotriva femeilor va fi prezentată de către ministrul de interne Priti Patel care a promis să „ia măsuri” împotriva hărțuirii stradale din Anglia și Țara Galilor.

Totul vine ca urmare a răpirii și asasinării lui Sarah Everard de către polițistul Wayne Couzens. Guvernul a primit 180.000 de interpelări pentru a contribui la conturarea strategiei pentru a proteja mai bine femeile și tinerele.

Va fi creat un nou departament al poliției naționale pentru a se asigura că ofițerii iau mai în serios abuzul și violența împotriva femeilor și pentru a-și îmbunătăți timpul de răspuns la astfel de infracțiuni.

„Cultura violului” în școlile din Marea Britanie. Nouă din zece eleve susțin că sunt supuse hărțuirii sexuale

Patel a scris în The Times: „Vom continua să analizăm lacunele din legislația existentă și modul în care o infracțiune pentru hărțuire sexuală le-ar putea aborda”.

„M-am angajat să asigur nu numai că legile există, ci și că acestea funcționează în practică, iar femeile și fetele sunt încrezătoare că preocupările lor vor fi luate în serios”, a adăugat ea.

„Este important ca poliția să aplice legea și să le ofere femeilor încrederea că, dacă raportează un incident, va fi tratat imediat”, a mai spus ministrul de Interne.

Condamnările recente pentru viol sunt la cel mai scăzut nivel de 1,6% de când au început înregistrările – în ciuda numărului de incidente raportate în creștere.

Conform planurilor, interdicția așa-numitelor teste de virginitate – o examinare medicală pentru a vedea dacă himenul unei femei sau fete este intact – va fi, de asemenea, introdus după ce parlamentarii au descris-o drept o „practică medievală”.

Guvernul a declarat că Departamentul pentru Educație va colabora cu Biroul pentru Studenți pentru a aborda abuzurile și hărțuirea sexuală în mediile de învățământ superior – sugerând că utilizarea acordurilor de non-divulgare (NDA) în astfel de cazuri ar putea fi, de asemenea, abandonată.

10.000 de femei tinere, adolescente și copii de până la nouă ani au mărturisit, în mod anonim abuzuri în școli, colegii și universități.

Angajamente suplimentare implică o nouă linie de asistență pentru violuri și agresiuni sexuale 24/7 și doi noi „Campioni ai violenței împotriva femeilor și fetelor” pentru a analiza modul în care se poate oferi protecție în transportul public.


Fluieratul sau claxonatul după femei ar putea deveni infracțiuni în Marea Britanie, în baza planurilor ministrului de Interne britanic de a face străzile mai sigure…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]

Noapte violentă în Londra. Un mort și doi răniți pe străzile capitalei britanice

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic. Marea Britanie rămâne pe lista roșie!