in

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic. Marea Britanie rămâne pe lista roșie!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi seară, lista statelor considerate cu risc epidemiologic. 25 de state sunt incluse pe lista roşie, între care Marea Britanie, Spania, Tunisia şi Portugalia.

Grecia, Maldive şi Emiratele Arabe se regăsesc între ţările de pe lista galbenă.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi, 22 iulie 2021, Hotărârea numărul 48 privind aprobarea Listei cu clasificarea ţărilor/teritoriilor în funcţie de rata de incidenţă cumulată.

Potrivit documentului, 35 de state sunt incluse pe lista roşie, între care Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda sau Tunisia.

Breaking News: ROMÂNIA a actualizat LISTA ROȘIE de călătorie. Ce noutăți sunt pentru românii din Marea Britanie

De asemenea, destinaţii de vacanţă preferate de români, cum ar fi Grecia, MAldive sau Emiratele Arabe au fost incluse pe lista galbenă, potrivit news.ro.

Cei vaccinați împotriva Covid-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin din zone aflate pe lista galbenă sau pe cea roșie, însă – spre deosebire de lista galbenă – cei care vin din țări de pe lista roșie nu sunt scutiți de carantină dacă prezintă un test PCR negativ. Cei care vin din zona verde nu mai au nevoie de niciun fel de document.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]

Fluieratul sau claxonatul după femei ar putea deveni infracțiuni în Marea Britanie

populata romaniei

Cum va arăta populaţia României peste 30 de ani. Prognoză sumbră