in

În Plymouth, 110 persoane ajung la spital în fiecare zi din cauza alcooluluiNu mai puţin de 110 persoane ajung la spital în fiecare zi pentru afecţiuni care au la origine consumul excesiv de alcool, şi asta numai în Plymouth.

Costurile pentru tratamentele acestor persoane au ajuns în 2011 la peste 17 milioane de lire.

Mai mult, costurile adunate de la diversele instituţii care au de-a face cu cei care abuzează de alcool depăşesc 80 de milioane de lire anual. Printre aceste instituţii se numără şi Poliţia, NHS-ul, centre de reabilitare şi alte organizaţii.

Într-un interviu pentru ThisIsPlymouth.co.uk, detectivul Keith Perkin din Plymouth a explicat: “un procent relevant al infracţionalităţii este reprezntat de problemele cauzate de abuzul de alcool. Sâmbătă şi vinerea cel puţin, peste jumătate din infracţiuni au legătură cu alcoolul”.

“Oamenii ajung la spital sau la politie cu vânătăi, tăieturi, lovituri şi nu este vorba numai de ce se întâmpla pe străzi, ci şi de violentă în familie”.

Nu mai puţin de 6% din populaţia Plymouth-ului este considerată ca fiind “high risk drinkers”, adică sunt oameni care sunt predispuşi la a consuma alcool până când îşi pun în pericol sănătatea sau devin agresivi când beau şi îi pun în pericol pe cei din jur.

Pentru a vedea statisticile consumului de alcool în zona dumneavoastră, vizitaţi link-ul ACESTA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din străinătate, cei mai mari investitori: au trimis 36 de miliarde euro în opt ani

Soluţia „plăteşti după ce mori” pentru pensionarii care au nevoi de îngrijire la domiciliu