in

Vedeta TV și fosta Miss Bikini moare „în mod neașteptat” la 32 de ani. „Era un suflet frumos”

Vedeta TV Judy Fitzgerald moare subit la 32 de ani.

Vedeta TV Judy Fitzgerald moare subit la 32 de ani. Judy Fitzgerald a murit subit sâmbătă, iar colegii ei i-au adus omagii. Ea a lucrat și ca asistentă și moașă. Judy a câștigat titlul de Miss Bikini Ireland în 2014 și și-a obținut diploma în asistentă medicală de la University College Cork.
La doar un an după, a pășit pe podiumul Săptămânii Modei de la New York în timp ce era îmbrăcată într-o ținută roșie cu bijuterii. După eveniment, ea a spus că experiența a fost un „vis devenit realitate”.
>>> Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Vedeta TV Judy Fitzgerald moare subit la 32 de ani

Ea a murit pe neașteptate, iar colegii și prietenii i-au adus omagii pe rețelele de socializare.
Venera Tabakin, un designer de modă, a postat un șir de fotografii cu ei împreună și a scris: „RIP Judy Fitzgerald, micul meu model și prietenă, Miss Bikini Ireland și Celebrity of Ireland”, în timp ce actrița Jenny Dixon și soțul ei Tom Neville au adăugat: “Atât de tristă să aflu despre dispariția lui Judy. La toți ne va lipsi foarte mult. Cele mai sincere compasiuni pentru familia și prietenii Fitzgerald.”

Vedeta TV Judy Fitzgerald moare subit – Prietenii au condus omagiu online, cu un scris: „Odihnește-te în pace Judy”, în timp ce altul a adăugat: „Un suflet frumos, să se odihnească în pace”. Un prieten a descris-o ca fiind o „persoană bună, frumoasă, o fată care ar lumina o cameră cu zâmbetul ei”.

O notă care anunța decesul ei scria: „Judy Fitzgerald a murit pe neașteptate pe 27 mai 2023. Au inima frântă părinții ei, Liam și Imelda, sora Lucy, fratele William, cumnatul Pedro. Praznicul va avea loc joi, 1 iunie, la Raheen, înmormântarea având loc la Cimitirul Castlemungret.”, scrie Mirror, care nu menționează nimic despre cauzele morții vedetei.
>>> Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
Impozit averile bogate familii UK

Suma fabuloasă care s-ar strânge dintr-un impozit de doar 2% pe averile celor mai bogate familii din UK

amenda baut apa volan

Amendă consistentă pentru șoferii care beau apă în timp ce conduc, noile reguli din Codul Rutier britanic