Infectările cu coronavirus în Marea Britanie au depășit UN MILION. BBC: Boris Johnson anunță un lockdown național până în decembrie

Peste un milion de cazuri confirmate de coronavirus au fost înregistrate în Marea Britanie de la începutul pandemiei, iar cifrele arată că numărul morților  cu 326 până la 46.555, în timp ce premierul este așteptat să anunțe un lockdown național de patru săptămâni.

Statisticile Ministerului Sănătății arată că Marea Britanie a depășit astăzi, 31 octombrie, un milion de infectări, după ce a înregistrat încă 21.915 cazuri pozitive – ducând totalul național la 1.011.660.

De asemenea, alte 326 de decese au fost înregistrate azi, numărul de morți ajungând la 46.555, o creștere cu 87% față de săptămâna trecută, când s-au înregistrat 174.

Primul ministru Boris Johnson va anunța un al doilea blocaj național pentru Anglia, titrează BBC.

Magazinele neesențiale, puburile și barurile vor trebui să se închidă timp de o lună, au declarat surse pentru BBC.

Guvernul britanic, gata să introducă un nou nivel al restricțiilor. Ce înseamnă un „lockdown” de nivelul PATRU

Dar, spre deosebire de restricțiile din primăvară, școlile și colegiile vor rămâne deschise.

Documentele sugerează că Marea Britanie se îndrepta spre un număr mult mai mare de decese decât în ​​timpul primului val.

Sunt așteptate restricții de călătorie care urmează să intre în vigoare joi și să dureze până pe 2 decembrie, a declarat corespondentul politic al BBC, Nick Eardley.

Primul ministru urmează să prezinte situația într-o conferință de presă, în această seară.

Vom reveni cu amănunte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cercetătorii britanici: Persoanele asimptomatice își pierd mai rapid anticorpii

Boris Johnson anunță al doilea lockdown național. Magazinele neesențiale, barurile, restaurantele și sălile de sport se închid. Școlile și universitățile rămân deschise