in

Interlop român condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie. Cum a fost prins


Români în UK – Interlop român condamnat în Marea Britanie – Un interlop român din Marea Britanie a fost arestat după ce anchetatorii au descoperit că obliga două tinere să se prostitueze. Investigația a fost făcută cu sprijinul ofițerilor români.

Interlop român condamnat în Marea Britanie

Anghel Iordache (49 ani) a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce s-a stabilit că racolase două tinere din România pe care le obliga să se prostitueze în Marea Britanie, conform poliției din Marea Britanie. Victimele au fost salvate de autorități.

Interlopul român care trafica tinere in Anglia

”În cursul lunii martie 2022, polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, în baza informațiilor obținute cu privire la situația de risc și exploatare a două tinere românce, pe teritoriul Marii Britanii, au transmis cu operativitate aceste date autorităților britanice prin intermediul canalelor de cooperare polițienească internațională, în vederea verificării situației și salvării celor două victime.

Operațiunea de salvare desfășurată de polițiștii din Leeds a condus la arestarea unui bănuit, cetățean român și eliberarea celor două victime, ce ar fi fost exploatate sexual de acesta.

Din cercetări a reieșit că tinerele ar fi fost recrutate din România, fiind ulterior transportate în Regatul Unit al Marii Britanii, unde ar fi fost obligate prin amenințări și violență să practice prostituția, fiind cazate la mai multe adrese situate pe teritoriul Marii Britanii.

Persoanele cu care victimele ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale contra unor diferite sume de bani ar fi fost racolate prin intermediul unor anunțuri postate de către cel în cauză.

Cei mai periculoși criminali din Londra închiși în iulie, între ei este și un român

Judecat în 4 luni

În 4 luni de la informarea transmisă de Poliția Română polițiștilor britanici, respectiv în luna iulie 2022, bănuitul, cetățean român, a fost trimis în judecată, judecat și condamnat la executarea pedepsei cu închisoarea de 11 ani și opt luni, pentru exploatarea sexuală a celor două victime.

Acest caz reflectă reacția rapidă a Poliției Române în fața situațiilor de risc în care se pot afla victimele exploatării, subliniază buna și eficienta cooperare a forțelor de poliție române și britanice, precum și angajamentul acestor instituții în lupta împotriva traficului de persoane”, a transmis Poliția Română, citată de ziare.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

nunta vaslui

Familie din Marea Britanie, nuntă-spectacol pe o stradă din Vaslui: ”Da’ ce! Am spânzurat pe cineva? Aşa-i în România!”

internet bill problem

Aproape 6 milioane de gospodării din Marea Britanie au dificultăți în a-și plăti facturile de telefon și internet