in

Interlopul ”Împăratul”, adus din Irlanda cu mascații în țară. Comanda crime, arunca bancomate în aer, exploata femei

Interlop român din Irlanda, adus cu mascații în țară. Ioan Anton, zis „Împăratul”, un interlop periculos, a fost arestat în Irlanda. Este acuzat că a exploatat femei, a aruncat bancomate în aer și a comandat uciderea fostului cuscru al lui Adi Minune.

Interlop român din Irlanda, adus cu mascații în țară

Un interlop periculos a fost adus în ţară. Ioan Anton, supranumit “Împăratul”, originar din Neamț, a fost arestat în Irlanda, fiind acuzat că exploata prostituate, arunca bancomate în aer şi că ar fi comandat omorârea unui rival care avea legături cu Adi Minune.

Interlopul era liderul unei grupări care percepea taxe de protecţie şi spărgea bancomate cu ajutorul unor substanţe explozive, scrie Observator News.

Crima din 2014

Fostul cuscru al lui Adi Minune, Virgil Bușă, a fost ucis în 2014. Cercetările au arătat, puțin mai târziu, că există un adevărat conflict între Ioan Anton și fostul cuscru al lui Adrian Minune, Virgil Bușă.

Crima s-a produs în luna aprilie a anului 2014, în Irlanda, acolo unde Bușă se stabilise și unde făcea parte dintr-un grup care încerca să controleze piața de prostituție.

Interlop român din Irlanda, adus cu mascații în țară – „În perioada lunii aprilie 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul, în calitate de lider, împreună cu alți cetățeni români au constituit un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspectați de comiterea de acte materiale ale infracțiunilor de șantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat, instigare la tâlhărie calificată”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Ioan Anton i-a cerut la acea vreme o taxă de protecție de 350 de lire, o dată la două zile, pentru două fete aduse din București. Numai că Bușă a refuzat acest lucru. De aici, a pornit și războiul.

Ioan Anton, supranumit “Împăratul” a fost arestat în Irlanda

Bușă, atacat de 9 oameni

Anton a aranjat cu alți nouă bărbați să intre peste Bușă în casă și să-l bată cu răngi și cuțite.

Virgil Bușă a încercat să scape de aceștia, sărind de pe balconul apartamentului și cerând ajutorul vecinilor de la parter, care erau, însă, tot complicii agresorilor.

Astfel, Bușă a fost prins din nou și bătut până la inconștiență. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a murit trei zile mai târziu. Cei nouă autori au fost condamnați în total la 157 de ani de închisoare.

Interlop român condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie. Cum a fost prins

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2]

Parlamentul britanic, în război cu TikTok. ”Am închis contul, chinezii nu mai au acces la datele noastre”

smarthwatch uk

Ceasurile inteligente cu recunoaștere facială vor fi folosite pentru a monitoriza infractorii străini în Marea Britanie