in

Interlopii lui Șerbu amenință după asasinarea liderului: „Vă distrugem! Dumnezeu ne va da dreptate!”Mesaje de amenințare adresate ucigașilor interlopului Sorin Șerbu, zis Brăileanul apar pe rețelele de socializare.

Potrivit The Sun, apropiații lui Șerbu anunță pe Internet că își vor răzbuna tovarășul. Acesta a fost omorât săptămâna trecută de oameni înarmați cu bâte de baseball, dar poliția nu a arestat încă pe nimeni în legătură cu această crimă. Totuși, scrie The Sun, este investigată o posibilă legătură între moartea interlopului din Brăila și un incident din Luton unde un tânăr a fost bătut cu sălbăticie într-o parcare.

Unul dintre mesajele publicate de The Sun, semnat de Ioan Moldovan, scrie că „oricine a făcut asta (asasinarea lui Șerbu) va fi distrus”.

Un altul, numit Lory, scrie: „Sunt sigur că Dumnezeu ne va da dreptate” și îi îndeamnă pe adepții lui Șerbu să divulge numele celor care l-au trădat.

Același Lory adaugă: „Nașul era foarte inteligent și avea o poziție foarte bună în Londra. Tragedia nu avea loc dacă nu ar fi fost surprins. Cineva l-a vândut”.

The Sun scrie că atât poliția britanică, cât și cea română, se tem de represalii. „Nivelul amenințărilor on-line arată că asasinarea lui Șerbu nu a încheiat un război. A fost doar începutul”, a declarat o sursă din justiția din România. „Multe bande și-au mutat afacerile în Londra, în special în orașul Essex”, a spus sursa.

Britanicii se tem de un „război al interlopilor români”, după moartea lui Sorin Brăileanul

Românul omorât cu bâtele de baseball în Ilford, „traficant de droguri și proxenet”

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași
Britanicii din Liverpool se plâng că nu au de muncă din cauza românilor

Cresc sumele trimise de românii din străinătate