in

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit după ce a fost rănit în timpul unui conflict în București

Liderul clanului interlop Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, 39 de ani, a murit marți 4 august, după ce a fost tăiat cu un cuțit în timpul unui conflict legat de jocuri de noroc, în cartierul Giulești din București.

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai periculoase din România, ocupându-se de cămătărie, șantaj, violențe. Pian ar fi fost ucis de un membru al unei alte grupări, a ”Spoitorilor”.

Conform presei din România, totul ar fi plecat de la faptul că Emi Pian și un anume Ciprian al lui Napi împrumutau bani cu camătă acelorași persoane care jucau barbut, ceea ce, în lumea lor, este ”concurență neloială”

La mijloc erau sume de sute de mii de euro. Pian a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. I-a fost tăiată vena femurală. Casa tatălui celui care a comis crima a fost incendiată drept represalii.

„A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten de-al său pe Facebook

Poliția se așteaptă la un război între clanuri.

Potrivit ultimelor informații,tatăl lui Emi Pian a murit când a auzit de decesul fiului său. Bărbatul ar fi făcut infarct, potrivit Cancan.

Nicolae Duduianu, zis Pian, tatăl interlopului ucis noaptea trecută, a fost arestat anul trecut pentru tentativă de omor. E acuzat că ar fi lovit intenționat un bărbat cu mașina pe trecerea de pietoni, în sectorul 5 al Capitalei.

Clanurile interlope care controlează România

În București sunt concentrate cele mai ulte clanuri interlope, despre care aflăm cu ocazia unor astfel de conflicte. Nu este numai Duduianu. Ultima confruntare “publică” între clanuri de interlopi a avut loc la finalul lunii septembrie 2019, chiar în Piaţa Constituţiei, când o persoană şi-a pierdut viaţa.

În fiecare sector al Capitalei există două-trei clanuri implicate în traficul de droguri, proxenetism sau infracţiuni de camăta şi taxe de protecţie. Astfel, la nivelul Bucureştiului, cel puţin 13 grupări interlope sunt cunoscute prin notorietatea dobândită, potrivit ziare.com.

Sectorul 1 este dominat de Clanul Geamănu, devenit celebru după ce câţiva membri i-au furat limuzina lui Gigi Becali. Sandu Geamanu, liderul, se afla acum în puşcărie, după ce în 2014 a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor.

Tot în Sectorul 1 e şi Clanul Sadoveanu, cunoscut şi sub numele de clanul Belgienilor, condus de Cristian Mitrache, unul dintre cei mai longevivi interlopi din Capitală. Clanul este specializat în trafic de fiinţe umane şi proxenetism.

În Sectorul 2 infracţionalitatea este controlată de către Clanul Caran, specializat în traficul de droguri şi de persoane, dar şi jafuri, cămătărie, furturi din TIR-uri.

În Sectorul 3, supremaţia o deţine clanul Chira, specializat în traficul de persoane, prostituţie şi cămătărie.

În Sectorul 4 operează clanul Sportivilor, vestiți pentru cruzime. Se ocupă de taxe de protecţie şi fraude cu cărţi de credit. Sunt acuzaţi că au torturat datornicii care nu le restituiau la timp banii.

Cea mai cunoscută şi periculoasă grupare interlopă din Capitala este cea a Cămătarilor. Proxenetism, lipsire de libertate, cămătărie şi şantaj sunt doar câteva dintre acuzaţiile pentru care au fost condamnaţi cămătarii.

În sectorul 6 al Capitalei, legea o fac “Luptătorii”. Gruparea este recunoscută pentru şantaj, taxe de protecţie şi cămătărie în cartierul Militari.

Cele mai renumite clanuri interlope din ţară

Clanul Butoane – Giugiu. De peste 10 ani locuitorii din Giugiu ştiu de frica Clanului Butoane, unul din cele mai violente, specializat în infracţiuni de camăta, trafic de persoane sau proxenetism.

Clanul Rohozneanu – Arad. Interlopii lui Utu Rohozneanu formau cel mai temut grup infracţional din Arad de la Revoluţie încoace. Timp de ani buni, în Arad interlopii lui Rohozneanu, zis şi “Împăratul” au avut supremaţia.

În Teleorman s-a impus clanul Țăndărică, specializat în cămătărie.

În Olt operează clanul lui Bercea Mondial, care a trecut de la furt de fier vechi la imobiliare, camătă, trafic cu maşini de lux etc. În Caracal, există două clanuri ţigăneşti care se ocupă cu cămătărie, proxenetism şi furturi: Oaca şi Vaca.

La Călărași, Vlad Costel, zis”Taganu” şi “Il Padrino”, este unul din liderii temuţi al lumii interlope.

La Iași, cel mai faimos este clanul Corduneanu, implicat în zeci de scandaluri de violenţă, trafic de persoane sau corupţie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

în testicule

Medic din Anglia, a vrut să doneze plasmă cu anticorpi Covid în România. Ce-a pățit este halucinant

L-a ucis pe fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel, apoi a fugit în Anglia