in

Londra: Băiat de 10 ani, ucis în Acton. O femeie a fost arestată pentru crimă

O femeie a fost arestată la primele ore ale acestei dimineți, la scurt timp după ce un băiat de numai 10 ani a fost găsit mort într-o casă din Cumberland Park, Acton, în vestul Londrei.

Scotland Yard a spus că poliția cunoaște identitatea băiatului, care era cunoscut femeii.

Nimeni altcineva nu este căutat în legătură cu moartea copilului, informează The Mirror.

Imaginile de la fața locului arată că un ofițer de poliție în ușa unei proprietăți din Cumberland Park și o mașină a poliției parcată pe drumul din apropiere.

Reverendul Nick Jones, în vârstă de 61 de ani, care locuiește în Cumberland Park, a declarat că știrea despre moartea băiatului a fost „cutremurătoare”.

„Încă sunt agitat, este foarte rău ce s-a întâmplat”, a spus acesta.


Crimă în centrul Londrei: bărbat ucis cu o macetă pe Oxford Street, în fața cumpărătorilor îngroziți – VIDEO

Un alt vecin a declarat că este „în stare de șoc” și că mașinile poliției și o ambulanță au ajuns la fața locului în jurul orei 2.30 dimineața.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus că a fost declanșată o anchetă pentru crimă și „o femeie a fost arestată în urma decesului unui băiat de 10 ani, din Acton”.

„Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată sub suspiciunea de crimă. Copilul o cunoștea; nimeni altcineva nu este căutat în acest stadiu în legătură cu moartea băiatului”, a declarat polițistul.

Oricine are informații care ar putea ajuta ancheta pot fi aduse la cunoștința organelor de ordine la numărul de telefon 020 8721 4205.
România: Numărul infectărilor cu COVID-19 scade ușor, dar rămâne ridicat. Peste 1.000 de cazuri în ultimele 24 de ore

COVID-19: Autoritățile britanice îndeamnă persoanele din categoriile de risc să se înscrie pentru testarea unui vaccin