in

Mii de gospodării „vulnerabile” pot solicita plăți pentru costul vieții în valoare de până la 500 de lire sterline

Mii de gospodării pot solicita plăți pentru costul vieții în valoare de până la 500 de lire sterline prin intermediul Fondului de sprijin pentru gospodării.
Fondul de sprijinire a gospodăriilor oferă fiecărui consiliu local un fond de bani pentru a ajuta gospodăriile aflate în dificultate din zona lor. Fiecare autoritate poate cheltui banii cum consideră necesar, iar sprijinul variază de la o zonă la alta, unele oferind plăți gratuite în numerar, iar altele vouchere pentru supermarketuri și energie.
>>> Băncile fac modificări majore la credite ipotecare: vor ajuta mai mulți britanici să cumpere o casă

Mii de gospodării „vulnerabile” pot solicita plăți

Consiliul din Herefordshire oferă subvenții în valoare de până la 500 de lire sterline, în funcție de circumstanțele și de nivelul de necesitate al acestora, scrie Mirror.

Fundațiile comunitare ale Consiliului din Herefordshire spun că subvențiile de 500 de lire sterline sunt acordate “gospodăriilor care au cele mai mari nevoi financiare”, prin subvenții pentru combustibil, precum și subvenții pentru aparate de uz casnic esențiale, cum ar fi aragazuri și mașini de spălat.
>>> Criză majoră: Mai mult de jumătate dintre britanici vor să plece din țară

Pentru a obține acest sprijin, va trebui să fiți îndrumat către acest program de către o organizație sau un profesionist în domeniul asistenței, cum ar fi Biroul de consiliere pentru cetățeni, banca locală de alimente, asistentul social, consilierul pentru datorii sau consilierul pentru ocuparea forței de muncă.

În cazul în care sprijinul dvs. este un voucher pentru combustibil, plățile vor fi efectuate direct către compania de utilități sau prin intermediul contorului dvs. preplătit. Pentru acest tip de sprijin, cererea dvs. trebuie să fie depusă până la 26 aprilie 2024. Consiliile locale lucrează în prezent la planurile lor pentru cum să-și cheltuiască bugetele și mulți vor începe să anunțe ce ajutor este disponibil în următoarele câteva săptămâni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 5]

Interzicerea totală a fumatului în Marea Britanie

Marea Britanie introduce interzicerea totală a fumatului

comoara uk

Norocul unei familii din Dorset: a descoperit mii de monede vechi de sute de ani în timp ce renova bucătăria