in

Londra, Barking: Se freca de femei în metrou și se masturba prin pantaloni

Un bărbat de 33 de ani, care se freca de femei în metrou și se atingea în zona intimă a fost găsit vinovat de judecători, dar a evitat închisoarea.

Lirim Nela, din Pickering Road, Barking, nu a recunoscut două acuzații de agresiune sexuală, dar a fost găsit vinovat la Inner London Crown Court vineri, 28 mai, scrie My London.

Poliția britanică Transporturi a precizat că prima victimă a lui Nela călătorea pe Central Lin, în iulie 2018, lângă Leyton, când a simțit că ceva o „împinge în spate”.

Cum această mișcare a continuat o vreme, ea s-a întors și a descoperit că un bărbat se împingea cu picioarele în ea.

Victima l-a luat la întrebări, iar un alt călător a intervenit, de asemenea, în ajutor.

Incidentul a fost raportat poliției, dar câteva luni mai târziu, în octombrie același an, trei ofițeri îmbrăcați în civil de platforma de metrou Oxford Circus l-au observat pe Nela privind femeile din jurul său.


Agresorul s-a urcat în tren, alături de mai mulți oameni, fiind urmat de ofițeri. În tren, Nela a început să se împingă într-o fată de 15 ani și să se atingă în zona intimă de mai multe ori.

Sexul prin găuri din pereţi, recomandat de autorităţi ca măsură de evitare a transmiterii virusului

Polițiștii l-au scos din metrou și l-au reținut. Acesta a negat agresiunea sexuală și a susținut că polițiștii și martorii s-au înșelat.

După un proces care a avut loc în aprilie, acest an, el a fost condamnat la 18 luni închisoare, suspendată pentru 24 de luni.

A primit, de asemenea, un ordin de 10 ani pentru prevenirea vătămărilor sexuale (SHPO) și a fost obligat să plătească fiecărei victime o despăgubire de 500 de lire sterline.

În plus, va fi monitorizat electronic între orele 19:00 și 05:00, timp de cinci luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Protestatarii anti-lockdown s-au adunat în fața reședinței lui Boris Johnson: „Să îți fie rușine!”

VIDEO ȘOC! Cum a ales să protesteze un pro-palestinian de 69 de ani, din Londra. Spectatorii sunt terifiați