in

Marea Britanie : Adolescent declarat mort începe să respire chiar înainte să îi fie prelevate organele pentru donare

Lewis Roberts, în vârstă de 18 ani, din Blackshaw Moor, Staffordshire, a fost declarat mort după ce a fost lovit de o dubă. Adolescentul s-a trezit însă cu câteva ore înainte să-i fie donate organele.

Potrivit New York Post, cu câteva ore înainte de a fi deconectat de la aparate și organele sale s fie donate, băiatul a început să respire și să devină din ce în ce mai puternic pe zi ce trece, potrivit unui raport.

Lewis Roberts a fost lovit de vehicul în orașul Leek pe 13 martie, și părea să fi pierdut lupta pentru viață, la Spitalul Universitar Royal Stoke.

Dar, în ciuda faptului că nu i s-a oferit nicio șansă de supraviețuire, la patru zile după accident, și după ce i s-a spus familiei că era în moarte cerebrală, tânărul și-a revenit miraculos.

„După ce ne-am luat rămas bun de la Lewis, familia a fost de acord cu curaj ca organele sale să fie donate, pentru a ajuta viața altor șapte persoane”, a spus Chloe Roberts, care a organizat o strângere de fonduri pentru familie.

Baie de sânge la Londra: adolescent înjunghiat mortal într-o încăierare de stradă în Wandsworth

„Acest lucru i-a acordat lui Lewis timp suplimentar înainte ca aparatul de susținere a vieții să fie oprit. Cu doar câteva ore înainte de operație, el a început să respire din nou singur ”.

„A fost un miracol pe care orice familie și l-ar putea dori după ce i s-a spus că are șanse zero să treacă”, a adăugat aceasta.

Lewis a început să reacționeze la testele de durere, își mișcă capul, membrele și gura și, de asemenea, clipește, potrivit presei.

„În fiecare zi, băiatul devine mai puternic. Mulți oameni au cerut să trimită bani pentru Lewis. Orice sumă trimisă îl va ajuta să se pună pe picioare ”, a spus Chloe.
Vremea, la extreme în Marea Britanie. Vine zăpada, după una dintre cele mai fierbinți zile de martie din toate timpurile

Relaxare totală în Anglia. Mii de oameni petrec în centrele orașelor fără grijă de infectare