in

Marea Britanie, lovită de furtuni cu fulgere, grindină și ploi torențiale. Vezi unde vor lovi și când

Vremea va deveni instabilă în toată Marea Britanie, cu furtuni puternice care vor afecta mai multe zone.

Deși s-a înregistrat o creștere a temperaturilor, însoțită de un cer fără nori, în următoarele câteva zile vom avea parte de ploi abundente, tunete și grindină.

Biroul de Meteorologie din Londra a emis o avertizare de cod galben pentru furtuni, începând de miercuri, 16 iunie, de la ora 18:00, până vineri, 18 iunie, la ora 06:00.

Avertizarea acoperă East Midlands, estul Angliei, Londra și sud-estul Angliei, nord-estul Angliei, nord-vestul Angliei, sud-vestul Angliei, Țara Galilor, West Midlands și Yorkshire & Humber.

Vremea în Londra: Două săptămâni de căldură cu maxime de până la 26 de grade Celsius

„Deși rămâne o incertitudine semnificativă în ceea ce privește localizarea și calendarul, se așteaptă ca zonele cu furtuni să se deplaseze spre nord-est, în părți din Anglia și Țara Galilor, de miercuri târziu, până vineri dimineață”, a anunțat Biroul de Meteorologie.


„Deși nu toate locațiile vor fi afectate, pot apărea furtuni intense în această perioadă, cu ploi torențiale, grindină, fulgere frecvente și vânturi puternice. Totalul precipitațiilor va fi de aproximativ 30 mm într-o oră, iar unele zone ar putea fi afectate de aproximativ 50 mm în 2-3 ore, deși acestea vor fi destul de izolate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Doi frați români, acuzați că au ucis un bărbat în Yorkshire, după o noapte de beție cu vodcă

Vaccinurile au o eficiență redusă asupra variantei DELTA a COVID