in

Vremea în Londra: Două săptămâni de căldură cu maxime de până la 26 de grade Celsius

Londra va intra într-o perioadă de caniculă de 14 zile, temperaturile putând atinge 26C la sfârșitul acestei săptămâni, potrivit BBC Weather.

Începând de astăzi (luni, 31 mai), se estimează că temperaturile vor crește până la peste 20C, în timp ce vremea BBC raportează că londonezii se pot aștepta la maxime de 26C, miercuri, 2 iunie.

Valul de căldură mult așteptat vine după o lună de precipitații abundente și temperaturi mai scăzute decât media pe tot parcursul lunii mai, scrie My London.

Vremea din capitală va fi chiar mai fierbinte și mai uscată decât unele destinații populare de vacanță, inclusiv Tenerife, Italia și Croația, săptămâna viitoare.

Gata cu hainele de iarnă. În Londra vine cu adevărat vara. Când se vor înregistra 25C

„Înnorările vor fi scăzute și se vor retrage în zonele de coastă ale Mării Nordului, unde pot rămâne toată ziua în unele locuri. Va fi mai răcoare acolo unde persistă înnorările. În celelalte părți va fi călduros și uscat, cu mult soare cald și vânt ușor. Temperatura maximă va fi 25C”, arată prognoza de azi.


Și noaptea va fi mai blândă în comparație cu nopțile anterioare cu o temperatură minimă de 12C.

În timp ce marți și miercuri sunt anunțate ore însorite și maxime de până la 26C, Biroul de Meteorologie estimează că vremea se poate strica vineri, cu șanse de averse puternice și furtuni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie se află în cel de-al treilea val de COVID

Marea Britanie: Țepe cu teste COVID de călătorie. Pasagerii plătesc sute de lire sterline pe teste care nu ajung sau care nu sunt procesate