Medicul șef pentru Anglia anunță un nou lockdown: „Am putea fi forțați să readucem restricțiile în câteva săptămâni”

Medicul șef pentru Anglia, Chris Whitty, avertizează că Anglia ar putea să ia în considerare un nou lockdown, în decurs de câteva săptămâni, după ce Marea Britanie a înregistrat 63 de morți, cel mai mare număr zilnic din martie, iar cazurile cresc, în special după meciurile de la Euro 2020 de pe Wembley.

Marea Britanie ar putea „avea probleme surprinzător de repede” și ar putea fi forțată să înceapă un alt lockdown, în decurs de câteva săptămâni, a avertizat Chris Whitty aseară (15 iulie).

Medicul șef a avertizat că medicii din toată țara ar putea fi în curând confruntați cu „numere înfricoșătoare” și că mai mulți oameni ar putea fi internați în spital „în cinci, șase, șapte, opt săptămâni”, potrivit Daily Mail.

BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”

Profesorul Whitty a spus că vaccinarea a pus țara într-o „poziție mult mai bună” decât anul trecut.

Cu toate acestea, el a avertizat că există încă riscul apariției unor variante care pot evita vaccinurile și care ar putea duce Marea Britanie „oarecum înapoi”. Whitty a adăugat că „problemele încă nu s-au terminat”.


Marea Britanie a înregistrat ieri, 15 iulie, alte 63 de decese cauzate de virus, cea mare cifră zilnică din martie, numărul zilnic al infectărilor apropiindu-se de 50.000.

Experții au avertizat că eliminarea restricțiilor este de vină pentru creșterea numărului morților de COVID – iar unii sunt de părere că meciurile de la Euro 2020 sunt în spatele creșterii.


Medicul șef pentru Anglia anunță un nou lockdown: „Am putea fi forțați să readucem restricțiile în câteva săptămâni”….

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 1.4]

Accident îngrozitor pe o autostradă din Anglia. Mai mulți oameni au murit după ce un camion a explodat. Nu se știe încă numărul victimelor

Anglia: Au explodat prețurile la testele COVID pentru ziua 2 și 8 după ce guvernul a anunțat noua listă galbenă