in

O familie de români acuză medicii din Londra că le-au omorât fetița de 2 ani. „Nu mai avem niciun motiv să trăim”

O familie de români acuză medicii din Londra că le-au omorât fetița de 2 ani. Cristiana Banciu mai avea o lună până să împlinească trei ani, când a murit, la King’s College Hospital din Denmark Hill.

O anchetă a constatat că lipsa de atenție și cunoștințe a personalului medical a contribuit la moartea Cristianei Banciu, în vârstă de doi ani, constatat o anchetă.

Un medic legist a decis că Cristiana ar fi avut probabil șanse mai mari de supraviețuire dacă ar fi fost transferată mai devreme la secția de terapie intensivă.

Cristiana a murit pe 8 ianuarie 2020, la King’s College Hospital din Denmark Hill, în sudul Londrei.

O investigație efectuată de King’s College Hospital NHS Foundation Trust a constatat că fata nu a putut fi monitorizată adecvat pe secție, un eșec în detectarea stării sale neurologice, și nu s-a acționat la timp în urma scăderii coeficientului Glasgow Coma Score (GCS).

Asistentul legist a declarat că eșecul înregistrării GCS a fost „într-adevăr foarte grav”.


Fetița de numai 2 ani a unor români din UK, ucisă de neglijența medicilor din Londra. Familia este distrusă

Legistul a mai spus că este de părere că profesioniștii din domeniul sănătății „nu au reușit să ofere asistența medicală de bază” în cazul Cristianei.

„În opinia mea, este un eșec grav”, a spus aceasta.

Ea a spus însă că legea nu susține o constatare a neglijenței, deoarece nu există dovezi că Cristiana ar fi supraviețuit dacă ar fi fost tratată mai devreme.

„Nu este posibil să spunem despre balanța probabilităților dacă ar fi supraviețuit dacă ar fi fost transferată mai devreme. Dar, probabil, ar fi avut mai multe șanse”, a mai declarat legistul.

Părinții Cristianei, Alexandru și Georgiana, au spus: „Pierderea fiicei noastre într-un mod atât de îngrozitor ne-a făcut să simțim că nu mai avem motive să ne trezim dimineața.”

„Nu ne-am gândit niciodată că, ducând-o la spitalul unde s-a născut, nu va mai veni niciodată acasă”, au mai spus aceștia la audieri, potrivit My London.

„Fără greșelile medicilor și asistentelor, fiica noastră ari fi putut fi azi aici”, au mai spus părinții distruși.

Jodi Newton, avocat specializat în neglijență medicală de la Osbornes Law, care reprezintă familia, a declarat: „Lumea clienților mei s-a destrămat de când au pierdut-o pe Cristiana și se luptă să înțeleagă cum s-a putut eșua atât de fundamental”.


O familie de români acuză medicii din Londra că le-au omorât fetița de 2 ani…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 15 In medie: 4.3]

Marea Britanie: Noi reguli pentru cei care au făcut ambele doze. Nu se mai stă în izolare

BREAKING NEWS! Guvernul britanic a decis: Persoanele vaccinate care vin din UE și SUA nu mai stau în carantină