„Organizatorul mișcării diasporei” vrea REVOLUȚIE la București pe 10 august: „Flăcări, fum și sânge pe străzi”Un individ dubios care s-a autointitulat „organizatorul mișcării diasporei” face afirmații uluitoare cu privire la protestul din 10 august din București. Omul elucubrează despre o revoluție cu sânge și flăcări și îi cheamă la luptă pe românii din străinătate pentru a se alătura luptei sale.

Individul a protestat zilele trecute în fața casei premierului Dăncilă, din Videle, unde a început să incide la violență, potrivit Antena 3.

Într-un interviu acordat aceluiași post de televiziune, acesta se declară organizatorul mișcării și spune că pe 10 august nu va fi miting, va fi revoluție:


„Eu am organizat mișcarea cu diaspora, însă nu am vrut să ies în evidență pentru că mi-am dat seama că voi fi atacat și am conceput această acțiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni să ne facă bine, binele ni-l facem noi. Flăcări, fum și sânge pe străzi – nu există altă variantă”.

Potrivit acestuia, protestul pașnic nu este o variantă.

„Eu vorbesc de o revoluție, nu de un protest. (…) Trag acum un semnal de alarmă, un avertisment către forțele de ordine: oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem în aceste condiții (…) Dacă jandarmul îmi pune bastonul în gât sau pistolul în cap eu am dreptul să-i iau viața”, afirmă Grosu.

Pe pagina sa de Facebook, românul scrie că locuiește în Copenhaga, Danemarca și că are un master în  „Științe Penale și Criminalistică”, într-una dintre fotografiile sale apărând într-o robă ce pare a fi de magistrat.

Mai scrie că a absolvit Facultatea de Drept din București, cu toate că textele sale sunt pline de greșeli gramaticale: „Haide-ti acasa pe 10 august sa scapam de mafii…!!”

Politologul Mungiu-Pippidi despre mitingul din 10 august: „Această mahala nu reprezintă diaspora”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal în Marea Britanie. Farmaciile românești online vând medicamente fără prescripție. „Trebuie schimbată legislația”

Ministrul de Exterene, Teodor Meleşcanu, despre mitingul Diasporei: „Nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului”