in

Parteneriat între PSD Anglia și Clubul Liberal LondraAlexandru Petrescu, președinte PSD Anglia și Gabriela Racoviță, președinte al Clubului Liberal Londra au pus bazele, în urma unei întâlniri ce a avut loc pe data de 1 mai în Londra, unui parteneriat de coordonare a acțiunilor dedicate comunităților de români din UK.

Organizațiile diasporei social-democrate și liberale din Anglia au agreat un plan de coordonare al acțiunilor și inițiativelor îndreptate către românii ce locuiesc în Regatul Unit. Cele două echipe se vor sprijini reciproc și vor colabora pentru a transpune în realitate programe sociale ce pot, cu sprijinul Partidului Laburist și Partidului Liberal-Democrat din Marea Britanie, îmbunătăți poziția comunității românești în societatea britanică și în general încuraja participarea românilor în actul politic, atât cel românesc, cât și în țara de adopție.

„Sunt încântat ca alături de prietenii romăni din Londra, membri ai PNL, vom putea să promovăm drepturile românilor din Anglia. Cu sprijinul lor, acțiunile noastre comune vor avea o rezonanță mai puternică în rândul românilor din Regatul Unit”, a declarat Alexandru Petrescu.

„Astazi USL devine funcțional și la Londra. Îmi doresc ca alături de colegii din PSD Anglia să putem schimba percepția comunităților românești din Marea Britanie și din Europa. Parteneriatul este benefic din punct de vedere politic, acesta constituind o oportunitate de a dezvolta împreună proiecte concrete pentru românii ce au ales să trăiască în Londra și alte orașe din Anglia”, a subliniat Gabriela Racoviță.

Social –Democrații români din diaspora sunt reuniți în organizația PSD Diaspora. Liberalii români sunt reprezentați în Europa prin Cluburile Liberale. În parteneriat, sub egida USL Diaspora, organizațiile promovează identitatea națională, dreptul la muncă, sănătate și educație pentru comunitățile românești din afara granițelor României.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ponta şi-a desemnat miniştrii

Astăzi se alege viitorul primar al Londrei