in

Peste 70 de persoane, amendate pentru încălcarea restricțiilor în estul Londrei

Poliția Metropolitană a emis amenzi de 15.800 de lire sterline în Tower Hamlets și Hackney pentru încălcarea restricțiilor, arată My London.

Peste 70 de persoane din Tower Hamlets și Hackney au fost amendate, în urma unor controale ale forțelor de ordine.

Poliția, alături de mai multe autorități din consiliile Tower Hamlets și Hackney, a făcut descinderile pe 11 și 12 februarie.

Rapoartele inclus încălcări ale legislației COVID, cum ar fi magazine neesențiale care operează ilegal și parțial ilegal.

Au fost făcute peste cinci arestări pentru infracțiuni legate de ordinea publică, droguri și imigrație.

Marea Britanie: Poliția lansează acțiuni dure pentru respectarea măsurilor anti-COVID. Amendați pentru că au mers în grup la McDonald’s

Inspectorul șef Pete Shaw a declarat: „Deși poliția continuă să lucreze pentru a gestiona și a atenua daunele provocate de încălcarea legislației cu privire la coronavirus, o altă parte a activității noastre este să ne asigurăm că membrii comunității se simt sprijiniți în acest timp.”

„Sunt extrem de mândru de cantitatea de muncă pe care ofițerii mei și partenerii noștri din autoritățile locale au reușit să o realizeze de-a lungul celor două zile de acțiune și încurajez publicul să contacteze poliția cu privire la orice încălcare a legislației COVID, la 101 sau online.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sute de mii de afaceri din Marea Britanie s-au închis în perioada carantinei

Baie de sânge la Londra: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un atac cu cuțitul în Camden, pe Highgate Road