PREMIERĂ! O întreagă regiune din Anglia interzice fumatul în aer liber. Despre ce este vorba…

Regiunea Oxfordshire din Anglia va interzice fumatul în aer liber, urmând să devină primul județ „fără fum” din Anglia

Administrația publică din Oxfordshire a dezvăluit planurile de a deveni prima regiune din țară „fără fum” până în 2025 și a anunțat că va începe programul împotriva fumatului la sfârșitul acestei luni.

Astfel, angajatorii vor fi încurajați să oprească fumatul în afara birourilor și fabricilor, în timp ce în spațiile de luat masa în aer liber for fi create „zonele fără fum”, scrie Daily Mail.

Marea Britanie vrea să elimine complet fumatul în următorii ani

Trusturile locale NHS vor pune în aplicare politici mai dure care încurajează fumătorii care vizitează sau lucrează în NHS să renunțe la acest viciu.

Vor fi create medii fără fum în case, mașini, parcuri de joacă și la porțile școlilor – deși rămâne neclar modul în care Consiliul Oxfordshire va pune în aplicare noile reguli stricte.


Cu toate acestea, un grup de lobby pentru fumători a atacat planurile, spunând că nu este o problemă a consiliilor locale dacă adulții aleg să fumeze. Consiliul, care își propune să prevină decesele cauzate de bolile legate de tutun, speră să reducă prevalența femeilor care fumează la momentul nașterii, la sub patru procente, până în 2025.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Românii devin ilegali, mai sunt doar 30 zile pentru a solicita „settled status”. Se cere prelungirea termenului

VIDEO ȘOCANT! Imagini de groază în centrul Londrei. Bărbat tăiat cu macetele în Hyde Park