in

PRIVITUL, infracțiune în metroul din Londra. Poliția investighează reclamații zilnice

PRIVITUL, infracțiune în metroul din Londra. Poliția investighează reclamații zilnice

Privitul în metroul din Londra într-un mod care sugerează că cineva „se gândește la un comportament sexual” ar putea fi tratat ca infracțiune de către poliție.

Bărbații care călătoresc cu metroul londonez sunt raportați zilnic pentru că „privesc”, într-o nouă campanie de reprimare a comportamentului inadecvat care a fost lansată luna trecută.

Campania, scrie MyLondon, organizată de Transport for London își propune să abordeze hărțuirea sexuală cu care se confruntă femeile și fetele din metrou, cum ar fi upskirting-ul și fluieratul.

Unul dintre comportamentele considerate, mai nou, inadecvate, este privitul. De când a fost lansată campania, au apărut afișe în stațiile de metrou din toată capitala care arată că „privirea intruzivă de natură sexuală este hărțuire sexuală și nu este tolerată”.

Inspectorul-detective Sarah White, care conduce echipa de infracțiuni sexuale a poliției Transporturi britanice, a spus că echipa ei a început deja să primească mai multe rapoarte despre persoane care au fost surprinse privind „nepotrivit”.

Român căutat în Oxford pentru mai multe agresiuni sexuale. Săruta și pipăia femei cu forța

Detectivul a spus: „Este natura umană să se uite la lucruri. Cu toate acestea, este foarte diferit atunci când cineva se privește, se uită sau există o motivație sexuală. Vrem să știm despre acea privire, deoarece acesta este comportamentul care îmi sugerează că cineva se gândește la un comportament sexual care susține acea privire.”

„Le vom înregistra ca infracțiuni și le vom investiga – și am avut succese cu urmăriri penale în acest domeniu”, a adăugat aceasta.

Când a fost lansată pentru prima dată campania împotriva hărțuirii, TfL a arătat că: „Hărțuirea sexuală este o formă de violență, cel mai adesea îndreptată împotriva femeilor și fetelor în locuri publice. Siguranța femeilor și a fetelor este o prioritate absolută pentru TfL și această nouă campanie este un element al muncii TfL pentru a se asigura că toată lumea poate călători cu încredere.”

„Campania își propune să conteste normalizarea și reclamarea acestui comportament ca „ceva care se întâmplă” femeilor și fetelor în transportul public și în alte spații publice, arătând clar că nu este niciodată acceptabil și că se vor lua întotdeauna cele mai puternice măsuri posibile”, a mai spus polițista.


…PRIVITUL, infracțiune în metroul din Londra. Poliția investighează reclamații zilnice…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]

pușcărie Londra

Clanul Drăgoi, 22 de ani de pușcărie pentru exploatarea a zeci de români în Londra

hepatită copii

Focarul de hepatită depistată prima dată la copii din Regatul Unit se extinde în Europa