Revelionul la Londra: Ofertele restaurantelor românești pentru noaptea de Anul NouRomânii care nu ajung în țară de sărbători, mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a-și rezerva un loc la o petrecere românească cu bucate alese, muzică populară și atmosferă rustică. Amfitrionii din UK le-au pregătit o mulțime de surprize și îi îmbie cu meniuri tradiționale și voie bună.

Firma de catering Plaiuri Bucovinene promite o seară unică și îi așteaptă pe români să petreacă împreună într-o sală rezervată special în cadrul Hotelului Comfort din Harrow on the Hill. Atmosfera va fi întreținută de invitații speciali Ionela Popescu, interpretă de muzică populară, Andreea Marinescu, solistă de muzică ușoară, care va fi acompaniată de formația Plaiuri Românești condusă de Auraș Tudosă, dar și de organizatorul evenimentului, Viorel Popovici. În meniul serii, condimentat cu multă voie bună, pe lângă gustările tradiționale, se vor găsi și câteva delicatese precum păstrăvul sau platourile cu vânat preparat la grătar. Rezervările se pot face până pe 22 decembrie, iar prețul e de 75 de lire pentru adulți și 25 de lire pentru copii.

Românii din Barking pot petrece noaptea de anul nou, în schimbul a 90 de lire de persoană sau 160 de lire de cuplu, în restaurantul românesc din River Road, 113. Organizatorii au pregătit de asemenea gustări tradiționale, printre care păstrăvul, sărmaluțele și grătarul.

Restaurantul Românesc din Wembley Central oferă la rându-i un meniu cu bucate alese. Printre delicatesele care vor fi puse pe masă se găsesc aspicul de curcan, căprioară cu sos haiducesc sau mistreț cu sos de ciuperci și măr verde. Cei tentați de o experiență gastronomică apetisantă, dar și de o petrecere despre care organizatorii spun că va fi una pe cinste, trebuie să plătească 99 de lire.

Câteva locuri mai sunt disponibile și la Revelionul organizat de restaurantul Amurg, din High Road Leytonstone. Pentru 99 de lire de persoană, invitații vor petrece în compania formației localului, vor degusta tot felul de mâncăruri alese și participa la tombolele cu premii.

Tinerii, care caută o atmosferă mai încinsă pentru petrecerea de Revelion, au și ei de unde alege. Clubul Unique îi așteaptă cu un program special de muzică, jocuri de lumini, lasere și distracție până în zori. Cheful, începe de la ora 9, va debuta cu un program de urături, după care trupa de dansatori a clubului va face trecerea dintre ani cu dans, veselie și multă șampanie. Costul distracției e unul studențesc: 15 lire intrarea, în schimbul cărora fiecare va primi un pahar de șampanie din partea clubului.

Braseria Timișoreana va da startul anului nou tot cu o petrecere energică. Pentru 90 de lire de persoană, românii vor avea parte de gustări din bucătaria internațională, distracție și muzică live.

Casa Românească, Restaurantul Cornelius și Casa Bucovineană au deja toate locurile rezervate. Peste 200 de români vor petrece în cele trei locații Revelionul 2012. Prețul meniului a fost de 100 de lire la Casa Românească, 98 de lire la Restaurantul Cornelius, respectiv 70 de lire la Casa Bucovineană.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Sărbătoarea Pomului de Crăciun la Londra

Tot răul spre bine