in

Sărbătoarea Pomului de Crăciun la LondraAmbasada României la Londra şi Institutul Cultural Român au organizat “Sărbătoarea Pomului de Crăciun”, eveniment dedicat comunităţii româneşti din Marea Britanie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul a avut loc, duminică, 18 decembrie 2011, în prezenţa ES Dr Ion Jinga, Ambasadorul României la Londra, şi a debutat cu un spectacol pentru copii, bazat pe cartea lui Gellu Naum, „Apolodor” şi interpretat de Monooka, păpuşar şi cântăreaţă, şi Anca Doczi, actriţă.

Sărbătoarea a continuat cu un program de colinde şi urări româneşti susţinut de Corul de copii al Şcolii de cultură şi tradiţie românească din Londra. În jur de 70 de copii s-au adunat în jurul bradului împodobit şi au primit daruri din partea lui Moş Crăciun.

Cu acest prilej, Ambasadorul României la Londra s-a adresat celor prezenţi: “Bun venit tuturor, mari şi mici, în Casa României. Este al patrulea an consecutiv când îl aşteptăm pe Moş Crăciun împreună. A fost un an plin şi pentru noi toti, în care am încercat să ne facem datoria faţă de comunitate. Vă doresc sărbători fericite cu linişte în suflete şi un An Nou mai bun cu tot ce vă doriţi şi toate împlinirile pe care le aşteptaţi. La mulţi ani!”.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor RoExport, Lebara Mobile, Levenes Solicitors şi Patisserie Romana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pasiunea pentru câini, afacere de succes

Revelionul la Londra: Ofertele restaurantelor românești pentru noaptea de Anul Nou