in

Un muncitor român de 35 de ani, înarmat cu trei cuțite, a fost ucis de poliția din Derby, Anglia

Români în UKRomân împușcat de poliție la Derby – Cetățeanul român Marius Ciolac, în vârstă de 35 de ani, muncitor în construcții, a fost ucis de polițiști cu un singur foc în abdomen. Românul era înarmat cu trei cuțite, potrivit anchetei, și a fost împușcat în parcarea unei secții de poliției din Derby, comitatul Derbyshire din East Midlands, centrul Angliei. Potrivit rapoartelor, românul a spart fereastra de la intrarea în parcare și mai multe ferestre. Ofițerii au încercat mai întâi să îl imobilizeze, folosind o grenadă de asomare (grenadă asurzitoare), un baston și un pistol cu electroșocuri, dar bărbatul nu s-a oprit. Atunci a fost împușcat.

Evenimentul s-a produs vineri 7 octombrie, iar ieri, joi 13 octombrie, Oficiului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) a publicat mai multe detalii despre anchetă.

Român împușcat de poliție la Derby – Marius Ciolac avea 35 de ani

Român împușcat de poliție la Derby

Cetățeanul român Marius Ciolac, în vârstă de 35 de ani, a murit în urma unei singure împușcături în abdomen, potrivit IOPC, care a citat concluziile autopsiei provizorii.

O grenadă de asomare, un baston și un Taser au fost folosite pentru a încerca să oprească un bărbat înainte ca poliția să-l împuște, au spus anchetatorii.

Oficiul Independent pentru Conduita Polițistă (IOPC) a deschis o anchetă cu privire la moartea lui Marius Ciolac.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost împușcat mortal de către ofițeri în parcarea secției de poliție Ascot Drive din Derby, vineri.

Ancheta poliției continuă, dar IOPC a publicat o actualizare joi.

S-au stabilit unele evenimente care au dus la împușcarea domnului Ciolac , care era înarmat cu un cuțit.

Un purtător de cuvânt al IOPC a declarat: „Din informațiile adunate până acum, putem confirma că ofițerii poliției din Derbyshire dintr-un vehicul de răspuns armat au fost chemați în clădire de camera de control în jurul orei 09:59 BST, după ce ofițerii din interior au raportat că au văzut un bărbat cu un cuțit. în parcarea secției de poliție provocând pagube materiale.

Aceasta a inclus spargerea sticlei la ușa de la intrare din parcare și a ferestrelor din jurul acesteia.

Am stabilit că s-au făcut încercări de a-l opri, inclusiv folosirea unei grenade asomatoare cu mai multe lovituri, folosirea unui baston și a unui Taser, înainte ca o armă de foc a poliției să fie descărcată în jurul orei 10:03 BST.

Domnul Ciolac a primit primul ajutor de către ofițeri și paramedici la fața locului, înainte de a fi dus cu ambulanța la spitalul din Nottingham, unde, din păcate, a murit mai târziu în acea dimineață”, informează BBC.

IOPC a spus: „Trei cuțite de diferite dimensiuni au fost recuperate de la fața locului”.

Domnul Ciolac nu avea familie în Marea Britanie, potrivit IOPC, care a spus că identificarea oficială nu a avut loc încă.

>>> Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra

police england

Român împușcat de poliție la Derby -Ce spune familia românului

Familia bărbatului care a fost împușcat de poliția din Derbyshire în Derby și-a exprimat pentru prima dată șocul și durerea din cauza morții sale. Andreea Ciolac, sora lui Marius Ciolac, a spus că a aflat despre circumstanțele morții fratelui ei doar din știri.

Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii care locuiește în Italia, a vorbit în română pentru Derbyshire Live, spunând: „Marius a greșit clar, nu a fost nevinovat. Am auzit că avea un cuțit asupra lui. Dar de ce să-l omoare? Am aflat doar de la știri mai târziu că avocatul său a spus că are probleme de sănătate mintală .

Sora zdrobită de durere a domnului Ciolac a adăugat: „Ni s-a spus duminică după-amiază că a murit în urma unui accident legat de poliție. Nu știam prea multe despre asta. Dar apoi am căutat pe internet. Și apoi am știut că a fost împușcat de poliție de la știri”, a adăugat ea, scrie Derbyshire Telegraph.

Doamna Ciolac a spus că fratele ei s-a mutat în Anglia în urmă cu patru ani și a lucrat în construcții. “Voia să se mute înapoi în România peste o lună. Am crezut că este fericit în Anglia, dar în ultimele luni a fost singur.”

Doamna Ciolac este o mamă a doi copii care își așteaptă al treilea copil. Ea locuiește în Florența, Italia, împreună cu mama ei, Mariana Racos, în vârstă de 62 de ani.

Ea a adăugat: „Mama mea nu poate vorbi cu adevărat despre asta, este foarte supărată. Știm acum că Marius i-a făcut autopsia, știm că a murit dintr-o singură lovitură în abdomen.

Nu pot merge chiar eu în Anglia pentru că sunt însărcinată în opt luni și nu am voie. Vrem să repatriem cadavrul înapoi în România, asta este prioritatea noastră în acest moment.

Știm că va fi o sumă mare de bani implicată. Am reușit să obținem un bilet de avion spre Anglia pentru fratele meu care locuiește în România. Va zbura acolo în Anglia pentru a identifica oficial cadavrul. Totul va începe luni, dar nu știm cât va dura.”

Ea a spus că, probabil, familia va căuta să obțină consiliere juridică. Doamna Ciolac a adăugat: „Am încercat să luăm legătura cu Marius înainte de a muri. Am vorbit cu câțiva dintre prietenii lui care spuneau că este destul de singur.

Voia să se întoarcă în România

Român împușcat de poliție la Derby – “Mi-au spus că vrea să se întoarcă în România într-o lună. Nu și-a dorit o familie. Suntem cu toții foarte șocați. Am fi înțeles poate dacă ar fi fost un accident, dar în aceste circumstanțe pur și simplu nu putem găsi răspunsuri.

„Cred că totul este foarte incomod. Nu înțelegem ce a fost în capul lui, să aibă un cuțit asupra lui într-o parcare a unei secții de poliție. Polițiștii ne-au mai spus că transporta o geantă cu o pisică înăuntru. “

Mama Mariana Racos a spus: “Totul s-a întâmplat prea repede. Chiar dacă a greșit. Totul s-a întâmplat prea repede”.

Directorul regional IOPC, Derrick Campbell

„Ne angajăm să efectuăm o investigație completă și amănunțită a tuturor circumstanțelor”

Român împușcat de poliție la Derby – Se va desfășura o anchetă cu privire la moartea domnului Ciolac, iar o anchetă a Oficiului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) își desfășoară propria anchetă.

Directorul regional IOPC, Derrick Campbell, a declarat: „Am luat legătura cu familia domnului Ciolac din România și Italia pentru a explica rolul nostru, și exprimăm condoleanțele noastre sincere față de ei și pentru toți ceilalți afectați de acest incident tragic.

Au fost semnalate multe zvonuri despre evenimentele tragice de vineri dimineața și, deși este firesc ca oamenii să dorească răspunsuri rapid despre ceea ce s-a întâmplat, aș cere oamenilor să dea dovadă de răbdare și să se abțină de la speculații ulterioare din respect pentru familia domnului Ciolac și pentru toți cei implicați.

Ne angajăm să efectuăm o investigație completă și amănunțită a tuturor circumstanțelor. Deși mai este mult de lucru, am strâns conturile inițiale de la ofițerii implicați și alți martori de la serviciile de urgență. Imaginile CCTV au fost revizuite și colectăm o cantitate mare de videoclipuri purtate de corpul poliției.

De asemenea, suntem în curs de a contacta membri ai publicului identificați ca potențiali martori care ar putea fi în măsură să ne ajute la anchetele.”

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Topul celor mai talentați fotbaliști străini din istoria campionatului României

conac 3 milioane sterline

O familie din Leicester a câștigat o vilă de trei milioane de lire sterline, însă o vinde: ”Mulți bogați în jur, costuri de întreținere uriașe”