in

O familie din Leicester a câștigat o vilă de trei milioane de lire sterline, însă o vinde: ”Mulți bogați în jur, costuri de întreținere uriașe”

O familie din Leicester a câștigat o vilă de trei milioane de lire sterline. Un cuplu care a câștigat un frumos conac de 3 milioane de lire sterline după ce a cumpărat un bilet de loterie de 25 de lire sterline îl vinde acum pentru suma uriașă de 4 milioane de lire sterline, deoarece consideră că această comunitate de la malul mării este “prea elegantă” pentru ei.

Uimitoarea casă are vedere panoramică la estuarul Camel din Padstow, Cornwall, are un teren de 5,3 acri și are chiar și vecini celebri pe străzi, printre care Gordon Ramsay.

Cu toate acestea, la doar opt săptămâni după ce a câștigat vila ecologică, Uttam Parmar, în vârstă de 58 de ani, din Leicestershire, a scos-o pe piață pe 8 octombrie – cu speranța de a încasa un profit de 3.999.975 de lire sterline din vânzare.

O familie din Leicester a câștigat o vilă de trei milioane de lire sterline

Din fericire pentru domnul Parmar și soția sa, Raki, în vârstă de 53 de ani, premiul uriaș a inclus 50.000 de lire sterline pentru ca familia să se poată instala. De asemenea, locuința este fără ipotecă, iar taxele de timbru și taxele legale sunt deja acoperite.

Dar, în ciuda faptului că au câștigat locuința pe 12 august, în cadrul extragerii Omaze Million Pound House Draw, care a avut loc în iulie, cei doi au început deja să se gândească s-o vândă.

În timp ce cuplul și-a petrecut anterior vacanțele în Cornwall și a vorbit întotdeauna despre visul lor de a avea o locuință acolo, iar acum că o au “se ciupesc” – realitatea și costul vieții au lovit puternic.

Soții Parmar au dezvăluit acum că se întorc la casa lor din Leicestershire, spunând că pur și simplu nu se potriveau în noul lor mediu și nici nu le plăceau costurile de întreținere, relatează Daily Mail.

O mulțime de oameni bogați

Cuplul, care a câștigat marele premiu împreună cu fiul lor, spune că mutarea nu este tocmai pentru ei.

Și în timp ce domnul Parmar a recunoscut că este o “casă fantastică într-o locație frumoasă”, el a declarat pentru MailOnline că: “Nu simțim că ne potrivim pe coasta Cornish, cu o mulțime de oameni bogați acolo”.

“Nu suntem noi. Locuim în Leicester de mult timp și suntem perfect fericiți aici. Nu avem nevoie de o casă de vacanță de 4 milioane de lire sterline”.

Câștigătorul, care s-a înscris la fiecare competiție anterioară și nu a reușit de opt ori, a adăugat că este un “tip normal” și, prin urmare, să locuiască într-un cartier de celebrități ar fi complet în afara voinței sale, deoarece s-ar simți “depășit de situație”.

Înainte de a lua decizia de a vinde proprietatea, el spune că familia a petrecut timp “relaxându-se” în casă, înainte de a ajunge la concluzia că ar trebui să renunțe la ea.

Întreținerea prea mare

Unul dintre motivele care au stat la baza acestei decizii a fost faptul că există costul întreținerii prea mare pentru cuplu. În schimb, soții Parmar au declarat că vor căuta să cumpere un teren sau o proprietate mai mică cu banii obținuți.

Domnul și doamna Parmar tratează acum cu un agent, care, spun ei, se ocupă de toate actele pentru ei.

Cu toate acestea, prețul de vânzare de 4 milioane de lire sterline nu este garantat, după cum a declarat dl Parmar: “Sper să se vândă cu 4 milioane de lire sterline, dar să vedem.”

Vila ecologică din Cornwall a fost construită “fără să se cruțe nicio cheltuială”. Este izolată cu ziare reciclate și are un “acoperiș verde” – care este acoperit cu iarbă, mușchi și flori. Acestea ajută la dezvoltarea faunei sălbatice din zonă și îmbunătățesc calitatea aerului.

Conacul din Cornwall, în valoare de 3 milioane de lire sterline

Proprietatea a fost estimată la 3 milioane de lire sterline, dar domnul Parmar solicită oferte de peste 4 milioane de lire sterline.
Iar proprietatea, care dispune de patru dormitoare, se află la mică distanță de Rock Beach și de sat, unde celebrul bucătar Gordon Ramsay locuiește cu familia sa în conacul său de 4,4 milioane de lire sterline.

Locuința este acum anunțată pe RightMove și a fost descrisă astfel: “O capodoperă arhitecturală premiată datorită standardului său extrem de economic”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.8]

Un muncitor român de 35 de ani, înarmat cu trei cuțite, a fost ucis de poliția din Derby, Anglia

Crimă în Kingston: Bărbat de 24 de ani, înjunghiat mortal într-un parc din sud-vestul Londrei