in

Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra

Știri Marea Britanie – Tânăr neînarmat împușcat de poliție în Streatham: Chris Kaba, în vârstă de 24 de ani, era neînarmat când a fost împușcat mortal de poliție. Nu a fost găsită nicio armă în sau lângă mașină.

Tânăr neînarmat împușcat de poliție în Streatham

Oficiul independent pentru activitatea poliției (Independent Office for Police Conduct – IOPC) a dezvăluit astăzi că nu a fost găsită nicio armă în sau în apropierea mașinii în care viitorul tată Chris Kaba a fost împușcat de poliție.

O anchetă a fost efectuată în ultimele două zile, după ce s-a descoperit că tânărul de 24 de ani era dezarmat când a fost împușcat în mașină, după ce a fost oprit de poliție luni seara (5 septembrie).

Tânărul nu era înarmat

Tânăr neînarmat împușcat de poliție în Streatham – IOPC a lansat o declarație în care spune că, în urma anchetelor inițiale, „nicio armă de foc care nu provine de poliție nu a fost recuperată de la vehicul sau de la fața locului”.

Familia lui Chris fac eforturi pentru declanșarea unei anchete pentru crimă, scrie MyLondon.news.

Crimă în cartierul de lux Kensington, bărbat de 20 de ani împușcat mortal pe stradă

Împușcat în mașină

Luni, în jurul orei 22, ofițerii de poliție dintr-un vehicul de răspuns armat au încercat să oprească mașina în care se afla Chris Kaba, trăgând un singur foc.

A urmat o alertă de la o cameră de recunoaștere automată a plăcuței de înmatriculare care a legat mașina de un incident cu arme de foc în zilele precedente, ale cărui detalii nu au fost date de IOPC.

Chris Kaba a fost împușcat de poliție luni, 5 septembrie, în Kirkstall Gardens, Streatham Hill. A fost solicitat rapid sprijin de la Serviciul de Ambulanță din Londra și de la Ambulanța Aeriană din Londra. Dar, din păcate, el a murit la spital mai târziu în noaptea aceea.

Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Copii din Londra duși la spital cu scorbut, deoarece părinții nu își pot permite fructe și legume

Moartea Reginei a fost o surpriză: cu două zile înainte a primit-o pe Liz Truss. „Șoc uriaș pentru națiune și pentru lume”