in ,

Român dispărut fără urmă din Aeroportul Luton. Are 29 de ani, este din Bacău și venise în vizită la fratele său

Un român din Bacău nu mai este de găsit după ce a sosit ieri, 10 iulie, la ora 09.55 pe Aeroportul Luton.

Bărbatul se numește Iulian Vasile Ariton, are 29 de ani și este din Bacău. Conform celor spune de fratele său, Alin Costel Ariton, care locuiește în Londra, tânărul venise să își vadă familia.

Costel Ariton ne-a spus că fratele lui nu a mai fost în Londra, iar din cele discutate cu poliția a trecut fără probleme de vamă, deci ar fi exclus să fi fost oprit din cauza documentelor.

Tânăr român dispărut la Brighton, familia îl caută cu disperare

„Eu i-am spus să aștepte în fața aeroportului până ajungem noi să îl luăm. Am vorbit ultima dată cu el la telefon înainte să plece din Bacău. De atunci are telefonul închis”,  mai spus fratele lui.

Omul mai spune că l-a căutat timp de cinci ore în aeroport, însă nu a dat de el. Potrivit acestuia, fratele său știe puțină engleză și s-ar fi descurcat în caz de vreo problemă.

El a mai spus că Iulia nu mai știe pe altcineva în Londra.

Dacă cineva îl vede sau are informații despre el, este rugat să sune la 07310 191 240.


…Român dispărut fără urmă din Aeroportul Luton. Are 29 de ani, este din Bacău și venise în vizită la fratele său…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

autobuzul vaccinării

Românii din nordul Londrei se pot vaccina fără programare. Autobuzul vaccinării parchează la Centrul Comercial Brent Cross

Românul dispărut pe Aeroportul Luton a fost găsit viu și nevătămat. Ce s-a întâmplat timp de 24 de ore cu bărbatul din Bacău