in

Român recidivist, atac sexual asupra unei adolescente. Fata a fost infectată de pervers

Un pervers de origine română a abuzat sexual o adolescentă, în toaleta unei cafenele din Derby.

În urma atacului, fata s-a ales cu o infecție pentru care a trebuit să facă tratament.

Pe 12 aprilie, Cristian Mihai, în vârstă de 40 de ani, a intrat în toaleta femeilor dintr-o cafenea din Darley Park, Derby, acolo unde se afla o tânără care se spăla pe mâini.

Potrivit procurorilor, fata avea un bandaj pe mână. Românul s-a apropiat de ea și a început să îi sărute mâinile. Fata a spus că perversul i-a lăsat bale pe mâini, după care a început să îi pipăie posteriorul. A luat-o apoi de încheietura mâinii și se freca de ea ca și când ar fi făcut sex.

Fata s-a smucit din strânsoarea perversului și și-a sucit mâna. Apoi a început să țipe și a reușit să scape și, în cele din urmă, să iasă din toaletă.

Mama sa doar ce vrea să intre în toaletă, iar fata i-a spus că acolo este un pervers care a abuzat-o. Un martor a intrat apoi în toaletă și l-a găsit pe inculpat în timp ce se pregătea să se masturbeze.

Când l-a întrebat ce face, acesta a răspuns că nu știe engleză, apoi martorul l-a întrebat dacă știe spaniolă sau italiană.

După care a blocat ușa toaletei și a chemat poliția.

Fata a rămas traumatizată după acest incident, iar rana de la mână i s-a infectat în urma contactului și a trebuit să fată tratament.

Cristian Mihai avea condamnări anterioare în România, pentru furt și jaf.

Judecătorul l-a condamnat pe Mihai la 16 luni de închisoare, după care acesta poate fi deportat, în funcție de decizia Ministerului de Interne.

El va fi, de asemenea, supus unui ordin de restricție de trei ani, timp în care nu are voie să contacteze victima direct sau indirect și nici să meargă în Darley Park.

El va apărea, de asemenea, în registrul infracțiunilor sexuale timp de 10 ani.
Jale mare pe piaţa muncii. Guvernul măreşte numărul muncitorilor străini care să lucreze în România

Marea Britanie: Anunțuri de circulație în limba română pe autostrăzi