in

Româncă, sclavă sexuală în Anglia: „Mă forța să fac sex cu 20 de bărbați pe zi. Eram bătută, schingiuită și subnutrită”

Româncă, sclavă sexuală în Anglia: „Mă forța să fac sex cu 20 de bărbați pe zi. Eram bătută, schingiuită și subnutrită”

O româncă forțată să se prostitueze în Marea Britanie dezvăluie clipele de coșmar prin care a trecut în timp ce era sclavă sexuală, într-un documentar șocant despre prostituția din Regat, difuzat de BBC aseară, 24 ianuarie.

Emisiunea dezvăluie că au fost înregistrate aproape 6.000 de victime ale traficului sexual în Anglia și Țara Galilor, între aprilie 2018 și decembrie 2020.

În cadrul documentarului este prezentat, de asemenea, un raid într-o casă „bordel” din Birmingham efectuat de poliția din West Midlands.

Patru românce, în vârstă de peste 20 de ani, au fost găsite în interior și eliberate de polițiști, scrie The Sun.

În 2020, autoritățile române au identificat 429 de victime ale traficului sexual, 215 dintre victime fiind minori. Cu toate acestea, doar 113 traficanți au fost închiși pentru crimele lor.

Investigatorii BBC s-a întâlnit cu „Elena”, care a scăpat de traficanții din Marea Britanie după ce a fost lăsată aproape moartă. Medicul estimase că mai avea de trăit doar 48 de ore.


Elena a fost traficată din România în urmă cu un deceniu și forțată să-și lase în urmă fiul de numai un an. Ea a fost făcută sclavă sexuală în Anglia, unde era ținută într-un apartament unde era vândută pentru sex.

„Nu am avut altă opțiune decât să vin în Marea Britanie. El a amenințat că îmi va răni copilul și că o va ucide pe mama”, a spus ea.

ÎNGROZITOR! Fete de 10 ani din România, forțate să se prostitueze în Marea Britanie

„Trebuia să fac același lucru în fiecare zi, să fac sex cu bărbați diferiți. 10 la 20 – erau unii care stăteau cinci sau șase ore, mai ales dependenții de droguri. Eram urmărită din toate unghiurile”,  declarat femeia.

„Eram trei – eu și alte două fete. Trebuia să fac același lucru în fiecare zi – să mă culc cu bărbați diferiți”, spune Elena.

Toți banii ajungeau la proxenet

Elena câștiga mii de lire sterline pe zi, dar toți banii erau predați proxenetului.

„Știa totul – când mă duceam la culcare, la ce oră mă trezeam, câți bani câștigam, cum îi câștigam”, spune ea.

„Într-o zi câștigam o mie de lire sterline. Uneori făceam mai mult. Toți banii pe care i-am făcut i-am dat lui.”

Detectivul Colin Ward, de la Poliția Manchester, conduce o unitate specializată în sclavie modernă și spune că problema este atât de mare că poliția cunoaște doar o mică parte.

„Traficul sexual este răspândit în Marea Britanie. Nu avem nici pe departe imaginea reală a câte victime sunt”, spune el.

El continuă: „Oamenii au vecini care sunt victime ale traficului sexual. Ne este greu pentru că ar putea fi oriunde.”

Belfast: Români arestați în Irlanda de Nord pentru prostituție și spălare de bani

Iubitul Elenei a abandonat-o în timp ce se lupta să trăiască, după ce a fost bătută și tratată îngrozitor, ceea ce a dus la o hemoragie masivă.

„Am început să sângerez intern. Nu puteam să merg sau să mă târăsc în genunchi. Eram pe moarte”, spune ea.

Simone Lor, reprezentant al unei organizații caritabile, a fost șocat de situația Elenei: „Nu am mai văzut pe nimeni în această stare până atunci. A fost bătută în mod repetat. Era subnutrită. Avea arsuri. Avea multe răni pe corp. Unul dintre doctori a spus că mai avea de trăit doar 48 de ore”.

Acum, Elena lucrează cu poliția pentru a-i ajuta să investigheze pe traficantul sexual care a adus-o în Marea Britanie.

Fete de 10 ani, racolate prin metoda „loverboy”

Iana Matei conduce singurul adăpost pentru copii traficați din România – și spune că bandele infracționale folosesc asupra copiilor o tehnică numită metoda „loverboy”.

„Metoda loverboy este cea mai oribilă de a recruta fete”, spune ea. „Sunt recrutori în curțile școlilor care vorbesc cu fetele. Am o fată de 13 ani, Daniela, chiar aici, care încearcă cu disperare să se întoarcă la iubitul ei de 52 de ani. Când fuge, spune poliției: „Vreau să merg la iubitul meu, el are 52 de ani și îl iubesc”.

Traficanții spală creierul fetelor și apoi, când sunt mai mari, le duc în străinătate pentru muncă sexuală profitabilă.

O lacună în legea română este aceea că, dacă o fată spune merge de bunăvoie cu traficantul, familiile nu au cum să-și aducă copiii înapoi acasă.


…Româncă, sclavă sexuală în Anglia: „Mă forța să fac sex cu 20 de bărbați pe zi. Eram bătută, schingiuită și subnutrită”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]

Marea Britanie. Miliarde de lire sterline, fraudate prin împrumuturi guvernamentale în timpul pandemiei

Marea Britanie. Miliarde de lire sterline, fraudate prin împrumuturi guvernamentale în timpul pandemiei

„Marea Britanie ar putea trimite trupe împotriva Rusiei”. Boris Johnson face declarații ȘOCANTE

„Marea Britanie ar putea trimite trupe împotriva Rusiei”. Boris Johnson face declarații ȘOCANTE