in

Români exploatați în agricultură în Gloucestershire. O persoană a fost arestată

Un suspect a fost reținut în această dimineață, 3 octombrie, în Cotswolds, în legătură cu un caz de exploatare în sectorul agricol.

Potrivit Gloucestershire Live, este vorba despre un român în vârstă de 34 de ani, arestat de ofițerii Inspecției Muncii din Marea Britanie (GLAA) la o adresă din Chipping Campden.

Ofițerii au acționat ca urmare a faptului că există suspiciuni de muncă forțată cu privire la mai mulți lucrători agricoli români din zonă.

Suspectul a fost reținut și sub acuzația că făcea recrutări fără a avea licență și este interogat în custodie.

Andy Davies, ofițer principal de anchetă al GLAA, a declarat: „Această operațiune demonstrează angajamentul nostru de a aborda pe oricine bănuim că comite sau chiar conspiră pentru a comite acte de muncă forțată și sclavie. „De asemenea, este important să arătăm că, dacă utilizați lucrători în sectoarele noastre reglementate, aceștia trebuie să provină de la un furnizor de muncă autorizat. Nerespectarea acestui lucru poate duce la amendă sau închisoare.”

Cei care suspectează acte de exploatare sau sclavie modernă pot suna la 0800 4320804 sau pot trimite reclamații la adresa de e-mail [email protected].

Care sunt semnele sclaviei moderne:

  • Aspect fizic slăbit, care prezintă semne de abuz fizic sau psihic, arată subnutrit sau fără viață, pare anxios / agitat
  • Izolare, rareori i se permite să călătorească de unul singur
  • Libertate limitată de mișcare, ore neobișnuite de călătorie, cum ar fi dimineața foarte devreme sau foarte târziu noaptea
  • Reticență în a căuta ajutor, evită contactul ocular și pare înspăimântat

Româncă arestată pe aeroportul Luton sub acuzația de sclavie modernă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce promite candidatul USR Dan Barna: Scutiri de impozite pentru românii care se întorc acasă

A violat o tânără de 18 ani în Brixton. Român condamnat la 10 ani de închisoare