in

A violat o tânără de 18 ani în Brixton. Român condamnat la 10 ani de închisoare

Un român în vârstă de 31 de ani a fost condamnat ieri, 3 octombrie, la 10 ani de închisoare și încă șapte ani sub supraveghere după eliberare pentru un viol comis în Brixton, sudul Londrei.

Șerban Scînteianu a pledat vinovat la trei acuzații de viol.

Potrivit instanței, victima lui Scînteianu avea 18 ani, iar pe 2 iunie acest an, la ora 4.30 dimineața mergea spre casă de la pubul unde lucra.

Românul a urmărit-o până când a intrat într-o clădire unde a atacat-o pe scări și a violat-o de trei ori.

Scînteianu a ignorat rugămințile repetate ale victimei de a se opri. Când a scăpat de violator, femeia a fugit și i-a spus unui trecător ce i s-a întâmplat. Acesta a îndrumat-o către o secție de poliție din apropiere.

Românul a fost găsit în urma indicațiilor victimei, dormind pe o saltea, în spatele clădirii unde își atacase victima. În timpul interviului de la poliție a refuzat să comenteze, fiind acuzat și arestat preventiv până când a fost condamnat.

„A fost un atac oribil pe care Scînteianu l-a comis asupra acestei tinere. Aș dor să comentez cât de curajoasă a fost în toată această anchetă. Acțiunile sa rapide au dus la prinderea lui Scănteianu la fața locului și la strângerea de dovezi fundamentale ce au dus la condamnarea sa”, a declarat detectivul Esther Pugh, care a condus acheta.

Români violatori în serie în Manchester. Au batjocorit fete de 12-13 ani într-un parc

by Redacția Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români exploatați în agricultură în Gloucestershire. O persoană a fost arestată

Român urmărit internațional, prins în Anglia și extrădat