in

Se anunță un weekend călduros în Londra. Autoritățile se tem că populația va umple din nou parcurile

Se anunță un weekend călduros în Londra. Autoritățile medicale britanice se tem că oamenii vor uita de izolare și vor ieși la plimbare în weekendul care urmează datorită temperaturilor ridicate.

Astfel, o mare parte din Marea Britanie va avea parte de vreme caldă, cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius, începând de sâmbătă, 4 aprilie.

Pe baza acestor temeri, forțele de poliție sunt pregătite să intervină în principalele puncte de atracție pentru a determina plimbăreții să intre în case.

Potrivit The Guardian, ofițerul medical adjunct pentru Anglia, profesorul Jonathan Van Tam, a declarat: „Indiferent de vreme, noi avem cu toții o responsabilitate comună de a proteja pe cei din jurul nostru și singura acțiune importantă pe care trebuie să o facem în lupta cu coronavirusul este să stăm în case pentru a proteja personalul NHS și pentru a salva vieți”.

Numărul morților din Marea Britaniei continuă să crească, astăzi s-au înregistrat mai multe decese decât ieri

De altfel, premierul britanic Boris Johnson a spus ieri, 2 aprilie, că mai mulți oameni au utilizat transportul public decât cu o zi înainte, iar în weekend se așteaptă să apară și mai multe mașini pe străzi.

Atunci când a fost anunțată izolarea, grupuri însemnate de oameni încă erau văzute în locuri publice în toată țara.

Autoritățile vor împrăștia mesaje, începând de azi, în rețelele sociale, prin care oamenii vor fi anunțați să reziste tentației de a ieși afară. De asemenea, șefii poliției se tem că weekendul de Paști se va dovedi a fi o și mai mare problemă, motiv pentru care pe străzi vor fi scoși mai mulți polițiști.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poluarea

Planeta respiră din nou, scade mult poluarea: «Ceva ce nu s-a mai văzut de la al Doilea Război Mondial»

500 de euro

În timp ce medicii se plâng de lipsa echipamentelor de protecţie, Klaus Iohannis promite bonusuri: 500 de euro pentru cadrele medicale