in

Și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă, apoi a vrut să ceară ajutor Reginei. Condamnat pe viațăIon Câmpeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat de uciderea cu o foarfecă a prietenei sale, Andra Hilițanu, în vârstă de 28 de ani, pe 1 iunie anul trecut.

Femeia era însărcinată în luna a șaptea, iar copilul nenăscut nu a putut fi salvat.

După ce a înjunghiat-o pe tânără de 40 de ori, de patru ori în zona gâtului, Câmpeanu a plecat din Neasden în centrul Londrei. După două ore a anunțat poliția, ceea ce a făcut ca femeia să nu mai fie salvată.


Potrivit specialiștilor, este posibil ca Andra Hilițanu să mai fi trăit 20 de minute după ce a fost înjunghiată.

Câmpeanu a fost condamnat la închisoare pe viață, cu un termen minim de 26 de ani și la 14 ani de închisoare pentru moartea copilului nenăscut.

Judecătorul a spus că Andra Hilitanu a suferit o moarte “oribilă”, singură și departe de țara sa natală.

În timpul procesului, Câmpeanu a declarat că se gândise să viziteze „Palatul Buckingham pentru a cere Reginei asistență medicală”, probabil în încercarea de a pune totul pe seama unei boli mintale.

Apărătorul românul a spus că acesta a fost crescut într-un mediu violent, într-un orfelinat „brutal” românesc. De asemenea, s-a constatat că ucigașul mai fusese condamnat atât în România, cât și în Anglia, pentru jaf și furt, mai ales din cauză că avea nevoie de bani pentru a-și cumpăra droguri.

Vărul Andrei Hilițanu a declarat că îl văzuse anterior pe Câmpeanu lovind-o pe femeie și spunând: „Te omor, o să-ți mănânc carnea”.

Când a sunat, în cele din urmă, la poliție, Câmpeanu a spus: „E moartă, am ucis-o”.

Sora cea mare a Andrei Hilițanu a declarat că nu îl urăște pe ucigaș, ci este doar tristă pentru ceea ce s-a întâmplat. „Sunt frustrată de modul în care a fost lăsată Andra să moară. Ion Câmpeanu ar fi putut căuta ajutor, dar a ales să nu facă nimic. Niciodată nu voi putea uita asta”, a spus femeia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul se împrumută de la copiii României

An Nou, dar cu ciocoi vechi. Ne mai rămâne să sperăm într-un miracol!