in

Video șoc! Cum se conduce în România. Șofer dement rupe barierele cu autocarul plin de oameni

Un șofer absolut dement a rupt barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată, incidentul fiind surprins de camerele de luat vederi amplasate în zonă, iar imaginile făcute publice de către oficialii CFR Infrastructură.

În videoclipul publicat de CFR Infrastructură, se vede cum autocarul se apropie cu viteză de barierele care se lasă înainte de trecerea trenului, în județul Prahova. Fără să frâneze, acesta rupe pur șu simplu barierele și trece peste liniile de cale ferată.

șofer dement

Potrivit oficialilor CFR, incidentul a avut loc marți, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Crivina – Brazi, în județul Prahova.

Patru morți în județul Suceava din cauza unei mașini cu volan pe dreapta. Șoferul a depășit fără să aibă vizibilitate

„Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe brațele barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor. (…) O astfel de inconștiență pune în pericol nu doar viețile conducătorilor auto, ci și viețile celor pe care îi transportă! O astfel de inconștiență poate pune în pericol și viețile celorlalți participanți la traficul rutier, feroviar sau, chiar se al pietonilor! O astfel de inconștiență atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar! O astfel de inconștiență produce pagube materiale sistemului feroviar!”, au transmis reprezentanții CFR Infrastructură, potrivit Ziarul de Iași.

Instituția menționează că a transmis imaginile Poliției pentru identificarea șoferului.


…Video șoc! Cum se conduce în România. Șofer dement rupe barierele cu autocarul plin de oameni…


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

băieți înjunghiați mortal

Doi băieți de 16 ani, înjunghiați mortal în Brentwood. Poliția crede că a fost o răfuială

brexitul o catastrofă

Brexitul a fost o catastrofă pentru Marea Britanie, spune un comisar european