in

Șoc în nordul Londrei. Șofer român de TIR, acuzat de crimă. Rămășițele unei femei de 20 de ani, găsite într-un parc din Neasden

Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, de naționalitate maghiară, a fost dată dispărută în urmă cu mai multe luni, rămășițele ei fiind descoperite pe 14 iunie, într-un parc din Neasden, nordul Londrei.

Un șofer de camion român este acuzat de uciderea acesteia, însă bărbatul a negat fapta, în cadrul procesului ce se desfășoară la Old Bailey.

Agnes, cunoscută sub numele de Dora, a fost raportată dispărută la două zile după ce și-a părăsit casa din zona Cricklewood Broadway, din Camden, pe 9 mai, arată My London.

Crimă în Edgware. Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal. Poliția a făcut mai multe arestări

O operațiune ulterioară de căutare a Poliției Metropolitane a dus la descoperirea unor „rămășițe umane” în Parcul Neasden, pe 14 iunie – mai mult de o lună mai târziu.

Românul șofer de tir Neculai Paizan, în vârstă de 63 de ani, a fost acuzată de asasinarea femeii, pe 23 mai.

El a apărut luni (9 august) la Old Bailey, alături de un interpret român, pentru a-și confirma numeleși a pleda nevinovat.

Judecătorul Anthony Leonard a stabilit data începerii procesului pentru 22 iulie 2022.

O nouă audiere de gestionare a cazurilor va avea loc și pe 10 ianuarie 2022.

Ofițerii au efectuat percheziții în mai multe zone ale Londrei în încercarea de a o găsi pe Agnes, înainte de a descoperi rămășițele umane în Neasden.

Paizan, domiciliat din Peel Street, Kensington, era cunoscut de Akom, care s-a mutat în Marea Britanie acum trei ani.

Inspectorul șef Neil John, ofițer principal de investigații al Poliției Metropolitane din nordul Londrei, a declarat că descoperirea a fost „profund tulburătoare”.

El a adăugat: „Descoperirea rămășițelor umane de către colegii mei care cercetează zona este atât șocantă, cât și profund tulburătoare pentru toți cei interesați, în special pentru familia lui Agnes care continuă să fie susținută de ofițeri specialiști”.


Șoc în nordul Londrei. Șofer român de TIR, acuzat de crimă. Rămășițele unei femei de 20 de ani, găsite într-un parc din Neasden…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Competiția internațională 4V Rally Raid România revine în Constanța în 20 – 22 august 2021

UE analizează noi posibile efecte secundare ale vaccinurilor Pfizer și Moderna