in

Șofer român de camion cu o alcoolemie de aproape patru ori peste limită, arestat de poliția britanică – VIDEO

Șofer român de camion cu o alcoolemie de aproape patru ori peste limită. Iată momentul șocant în care TIR-ul condus de un șofer român băut aproape că se răstoarnă într-un sens giratoriu din Marea Britanie. Ulterior, Marius Viorel Amarie, de 38 de ani, a fost arestat în apropiere de Aycliffe Village, comitatul Durham, după ce a fost testat cu o alcoolemie de 131 de micrograme de alcool la 100 de mililitri de aer expirat. Limita permisă la volan în Anglia este de 35 micrograme.
>>> Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

Șofer român de camion cu o alcoolemie de aproape patru ori peste limită

Un șofer român beat aproape că s-a răsturnat cu TIR-ul într-un giratoriu din Anglia. Avea o alcoolemie de aproape patru ori peste limita permisă la volan. Amarie a recunoscut că a condus în stare de ebrietate la începutul acestei săptămâni, dar a evitat închisoarea, deoarece a primit o pedeapsă de 12 săptămâni de închisoare cu suspendare pentru 12 luni, potrivit Daily Mail. De asemenea, i s-a interzis să conducă timp de trei ani și i s-a impus să plătească peste 200 de lire sterline pentru cheltuieli de judecată.

“Conducerea sub influența alcoolului este de neiertat, dar dacă se adaugă un vehicul greu de marfă, este aproape de necrezut”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Durham.
>>> Prețul energiei electrice în Marea Britanie „trebuie să crească cu 70%”. Care este motivul

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum TIR-ul lui Amarie era aproape de a se răsturna când a urcat de mai multe ori pe bordură. “Amarie a avut 131 la testul de alcoolemie. Limita legală de alcoolemie la volan este de 35”, a declarat SC Howells, un agent de la poliția rutieră, care l-a prins din urmă pe român, pe Heighington Lane, în timp ce încerca să treacă de un sens giratoriu.

Armarie a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate și s-a prezentat la Tribunalul Newton Aycliffe pe 30 octombrie. El a recunoscut infracțiunea și i s-a interzis să conducă timp de trei ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zăpadă în Marea Britanie în două săptămâni

Avertismentul meteorologilor: zăpada ar putea lovi Marea Britanie în două săptămâni

Sute de mii de oameni la demonstrația pro-Palestina de la Londra: peste 120 de arestări