in

Avertismentul meteorologilor: zăpada ar putea lovi Marea Britanie în două săptămâni

Zăpadă în Marea Britanie în două săptămâni

Zăpada ar putea lovi Marea Britanie la sfârșitul acestei luni. Marea Britanie ar putea fi lovită de zăpadă în câteva săptămâni, spun meteorologii. Covorul alb se va așeza până la sfârșitul lunii noiembrie. Meteorologul James Madden a spus că zăpada în părțile de nord ale Regatului Unit este „probabilă”, relatează The Mirror.
Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie, inundații și drumuri închise, zboruri anulate. Avertizări meteo pentru Londra

Zăpadă în Marea Britanie în două săptămâni

Începând cu jumătatea lunii, Marea Britanie ar putea experimenta căderi masive de zăpadă în regiunile mai înalte din nord. Un purtător de cuvânt al Met Office a declarat că prognoza pe termen lung pentru următoarele săptămâni ar putea vedea temperaturile scăzând, devenind „din ce în ce mai de iarnă”, dar nu a avertizat despre ninsori.

„Deși există o șansă a unor condiții mai stabile la începutul acestei perioade, restul lunii noiembrie pare să revină la un nivel predominant neliniștit, cu ploi sau averse noi uneori”, a declarat un purtător de cuvânt al Met Office.

„Pe lângă aceasta, vom vedea, de asemenea, înghețuri larg răspândite fiind obișnuite în toată țara, pe măsură ce progresăm pe parcursul lunii noiembrie, în special, de la jumătatea lunii și pe la jumătatea lunii sau, eventual, puțin mai devreme”. Potrivit hărților meteo, temperaturile ar putea scădea sub 5 grade Celsius pe 11 noiembrie.
Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

Ninsoare la sfârșitul lunii

Prognoza meteo de la WXCharts, care își obține datele de la Met Desk, arată că există o șansă de ninsoare mai târziu în cursul lunii.

În prognoza sa pe termen lung, Met Office spune că vremea instabilă va continua luna aceasta, zonele de vest și nord „văzând cea mai mare parte a precipitațiilor”. Meteorologul de la Met Office Simon Partridge a spus că o „bandă de ploaie” va împinge „în toată Marea Britanie miercuri”, potrivit BirminghamLive .

„Vremea umedă și vântoasă se va instala de miercuri în toate părțile Regatului Unit, cu ploi abundente la nivel local”, a adăugat el. Met Office și-a actualizat prognoza meteo pentru perioada 22 noiembrie – 6 decembrie, explicând: „Condițiile instabile probabil vor domina cu ploi și averse suplimentare pentru toate regiunile.”

„Cele mai grele și mai frecvente perioade de vreme umedă sunt cel mai probabil în părțile de nord și de vest ale Regatului Unit. Rămân posibile perioade mai uscate de vreme, acestea cel mai probabil să apară în sud. Aici, este posibil îngheț și ceață peste noapte, dar, în general, șansa de ceață și îngheț larg răspândite este mai mică decât în ​​mod normal.”

„Temperaturile sunt, în general, blânde pentru perioada anului, dar posibil să scadă aproape de sau local sub normal până la începutul lunii decembrie, poate mai ales în zonele de vest și de nord”. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Afacere de succes: O familie de români s-a întors din Anglia pentru a obține „aurul alb” în Țara Făgărașului

sofer beat uk

Șofer român de camion cu o alcoolemie de aproape patru ori peste limită, arestat de poliția britanică – VIDEO