in

Suspect român arestat în legătură cu uciderea interlopului Șerbu din Ilford. Cum a ajuns pe mâna polițieiSorin Şerbu, românul ucis la Londra, în Ilford, în urmă cu câteva săptămâni, era un lider important al lumii interlope. Bărbatul, din Brăila, derula afaceri ilegale în toată Europa. Se ocupa de trafic de droguri și de trafic de carne vie.

Potrivit The Sun, care citează surse din cadrul anchetei, Șerbu ar fi fost unul dintre liderii importanți ai lumii interlope care controlează traficul de droguri și prostituția din Londra.

În această lume, scrie tabloidul britanic, teritoriile și regulile sunt strict stabilite, iar cine le încalcă plătește cu viața.


Mai mult, se mai arată în publicația amintită, o serie de polițiști londonezi îl protejau pe Șerbu, contra unor sume de bani.

Românul a fost ucis în noaptea de 11 spre 12 noiembrie, în Ilford, un cartier din estul Londrei cunoscut pentru lumea interlopă pe care o adăpostește.

Șerbu a fost bătut până la moarte de mai mulți indivizi înarmați cu bâte de baseball dotate, din câte se pare, cu cuie.

Potrivit unor informații neoficiale, el și-ar fi schimbat domiciliul din Brăila în Galați tocmai din cauza unor conflicte pe care le avea cu o serie de indivizi din lumea interlopă din orașul de la malul Dunării, care-i ceruseră taxe de protecție, scrie Adevărul.

Crima s-a petrecut în fața restaurantului „Global Romania Bar”, din Ilford, unde au loc frecvent concerte de manele.

Potrivit „Daily Mail”, poliția a arestat deja, încă din 16 noiembrie, un prim suspect. Este vorba despre un bărbat de naționalitate română, de 27 de ani,  dar care a refuzat să recunoască faptul că ar avea legătură cu asasinatul.

„Știm ca cei responsabili de această crimă au venit cu două mașini. Au atacat victima în momentul în care aceasta a coborât dintr-un autovehicul în care era pasager”, a spus inspectorul șef Paul Considine, cel care conduce ancheta. Românul a fost reținut din cauză că una dintre mașinile folosite la comiterea crimei figurează pe numele lui.

Suspectul a rămas în stare de arest și există posibilitatea ca anchetatorii să dețină și alte probe. Șeful anchetei a mai dezvăluit faptul ca în urma autopsiei s-a stabilit și cauza decesului lui Sorin Șerbu: o puternică hemoragie craniană. Practic, atacatorii i-au făcut capul chiseliță, ceea ce demonstrează că nu au vrut să-l rănească și să îl sperie, ci să-l ucidă.

De asemenea, mai scriu cele două tabloide, există indicii că asasinatul s-a datorat faptului că Şerbu încălcase regulile interlope legate de teritoriile pentru prostituție. El ar fi adus în Londra 100 de fete noi, racolate din județele Galați, Brăila și Vaslui, pe care le-ar fi plasat pe teritoriul controlat de un grup interlop originar din Iaşi.

Acest gen de prostituate este cunoscut în lumea interlopă drept „hacker sluts” , pentru a sublinia faptul că aparțin unor grupări care încalcă regulile teritoriale.

Brăileanul ar fi fost atenționat în câteva rânduri să respecte înțelegerile, însă a refuzat. The Sun scrie că asasinarea lui Sorin Șerbu a deschis cutia Pandorei și că sunt așteptate „noi vărsări de sânge între bandele rivale”. „Șerbu a făcut milioane din droguri și prostituție în Europa de Vest, înainte de a-și muta imperiul în Italia. Când a ajuns în UK cu afacerile, celelalte grupări i s-au opus”, mai scriu cei de la „Daily Mail”.

Interlopii lui Șerbu amenință după asasinarea liderului: „Vă distrugem! Dumnezeu ne va da dreptate!”

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brexit. Ultimul termen pentru Theresa May din partea UE. Discuțiile comerciale, în pericol

Marea Britanie, în criză după Brexit? Raport OCDE: Mai mulți șomeri, inflație mare și creștere economică slabă