in

Cât costă să fii înmormântat la Londra, lângă Karl Marx? Cele mai scumpe și cele mai ieftine cimitire

Cât costă să fii înmormântat într-un cimitir din Londra, eventual alături de ilustre personalități?

Cimitirul Highgate este cel mai scump loc din Marea Britanie pentru a fi înmormântat, potrivit Beyond.

Cu George Eliot, Karl Marx și George Michael ca vecini, un mormânt aici costa 19.975 de lire sterline în 2018. Doar taxa pentru săparea mormântului era de 1.850 de lire sterline.

Cimitirul Highgate este cunoscut ca unul dintre cele „Șapte Magnifice” – primele cimitire comerciale construite în periferiile Londrei. Printre acestea se numără cimitirul Abney Park, Kensal Green Cemetery și West Norwood Cemetery. Pe măsură ce locurile de înmormântare devin puține, ajuns să fie bunuri imobiliare de prim rang.

La fel ca imobilele, înmormântarea are un preț. Și, în funcție de locul din Londra, acel preț poate varia substanțial.

Cât costă înmormântarea?

La nivel național, costul mediu al înmormântării este de 1.857 lire sterline, în timp ce în Londra costă 3.901 lire sterline să fie îngropat într-un cimitir deținut de consiliul local.

Înmormântarea este considerabil mai scumpă decât incinerarea, care costă în medie 787 de lire sterline, potrivit Beyond.

Pentru o înmormântare, trebuie să plătiți pentru mormântul în sine, cumpărând ceea ce se numește drept exclusiv de înmormântare. Aceasta se plătește proprietarului cimitirului pentru a închiria terenul, de obicei pe 50 de ani o dată, și dă dreptul de a preciza cine poate fi îngropat în acel spațiu.

Există și costul săpării mormântului, cunoscut sub numele de taxa de înmormântare.

Și pe deasupra, mai sunt și alte taxe: o piatră de mormânt, întreținerea mormântului, servicii de înmormântare, flori.

Nerezidenții plătesc dublu sau triplu

Privind doar facilitățile autorităților locale, publicația MyLondon a comparat costul înmormântărilor adulților în mormintele de gazon cu o locație pe marginea căii (de obicei, opțiunea mai scumpă). Cifrele de mai jos reprezintă costul mormintelor și al înmormântării.

Este important de menționat că prețurile comparate sunt cele pentru rezidenții din cartier – pentru nerezidenți, taxele sunt de obicei duble, dar uneori pot costa considerabil mai mult (în Hounslow, de exemplu, nerezidenții plătesc mai mult de trei ori prețul standard) .

ȘOC la cimitir! Angajați ai cimitirului, filmați în timp ce taie și rup cadavre în bucăți – VEZI VIDEO

Haringey – 9.233 £

Haringey este cel mai scump loc în care să fii înmormântat în Londra, în cimitirul consiliului local. Acest lucru se datorează faptului că consiliul nu mai oferă un serviciu de înmormântare sau de incinerare, externalizează în schimb către Dignity Funerals, o companie privată care operează crematoriul Enfield, cimitirul Tottenham și cimitirul Wood Green.

Cimitirul Wood Green este acum plin – lăsând Cimitirul Tottenham drept singura opțiune pentru înmormântări. Costul unui mormânt de gazon pentru adulți cu un închiriere de 50 de ani este de 7.790 £, plus 1.443 £ pentru înmormântare.

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a vopsit garduri și a făcut curat în cimitire în Anglia

Brent – 6.680 £

În Brent, costul înmormântării depinde de cimitir. În Cimitirele Alperton, Paddington Old și Willesden New, un mormânt de pământ nou cu o locație pe marginea căii costă 5.800 £, plus 880 £ pentru înmormântare.

Există opțiuni mai ieftine disponibile la Carpenders Park Lawn Cemetery (4.200 £ pentru același tip de mormânt).

În general, totuși, Brent este al doilea cel mai scump loc pentru a fi îngropat din Londra.

Lambeth – 6.433 £

Este posibil să obțineți un mormânt de pământ nou doar la Cimitirele Lambeth și Streatham. Cimitirul West Norwood, unul dintre „Magnificent Seven”, este închis pentru noi înmormântări.

În Lambeth, mormântul costă 5.006 £, cu o taxă de înhumare de 1.427 £.

Southwark – 6.079 £

Southwark operează trei cimitire: Camberwell New, Camberwell Old și Nunhead Cemetery (altul dintre „Magnificent Seven”).

Costă 4.069 £ pentru un mormânt cu gazon cu un contract de închiriere de 50 de ani, plus 2.010 £ pentru înmormântare.

Acestea fiind spuse, dacă ai fi hotărât să fii îngropat într-un cimitir „Magnificent Seven”, aceasta ar putea fi cea mai accesibilă șansă a ta.

Lewisham – 5.778 £

Lewisham are patru cimitire: Hither Green, Grove Park, Ladywell și Brockley. În acestea se fac 700 de înmormântări pe an.

Pe locul cinci, un mormânt de gazon de la marginea drumului costă 3.946 £, cu 1.832 £ pentru înmormântare.

Hounslow – 2.324 £

În schimb, cel mai ieftin loc pentru a fi înmormântat este Hounslow, cu un cost total de 2.324 £. Este de fapt o închiriere mai lungă, la 60 de ani, dar nu mai sunt disponibile morminte din primul sau al doilea rând. Dar, la acest preț, este de aproape patru ori mai scump să mori și să fii îngropat în Haringey decât în ​​Hounslow.

Cel mai scump loc pentru a săpa un mormânt este Newham, unde înmormântarea costă 2.847 £. În Ealing, înmormântarea este inclusă în prețul mormântului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

teste PCR false

Teste PCR false descoperite pe Aeroportul Otopeni la români care se întorceau din Anglia

oms sarbatori

OMS recomandă să staţi acasă de sărbători. «Mai bine un eveniment anulat decât o VIAŢĂ ANULATĂ»