in

Traficant de droguri, arestat în Swindon. Intrase în Anglia cu un act de identitate românesc fals

Un traficant de droguri este acuzat de deținerea a unei cantități de cocaină în valoare de 14.000 de lire sterline și 24.000 de lire sterline în numerar.

Procurorul a declarat pentru Swindon Magistrates ’Court că Nazmi Cengu, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în urma unui raid asupra casei sale din Wilton Road, Salisbury, în acest weekend.

Poliția a găsit în locuință cocaină în valoare de 14.000 de lire sterline și 24.000 de lire sterline, iar Cengu a fost reținut de ofițeri în timp ce se întorcea acasă.

Procurorul susține că Cengu deținea o carte de identitate română falsă, despre care se presupune că a folosit-o pentru a intra ilegal în Marea Britanie.

Româncă traficantă de cocaină, condamnată în Stoke-on-Trent

Cengu, de la Wilton Road, Salisbury, nu a depus niciun motiv pentru acuzațiile de posesie cu intenția de a furniza droguri de clasa A și B, deținerea unei arme, deținerea unui document de identitate cu intenția de a intra în Marea Britanie.

Acuzatul a vorbit doar pentru a-i confirma detaliile personale, scrie Swindon Advertiser.

Judecătorul de district Joanna Dickens l-a arestat preventiv și a dispus începerea procesului la Curtea Coroanei din Salisbury, pe 9 aprilie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Liverpool. Doi soți români, acuzați că și-au omorât copilul în vârstă de 6 luni

Cercetător la Oxford: „Virusul este în AER!!!” Ce ar trebui să facă cei care ies la alergat