in

Tragedie în județul Neamț. Doi morți și șapte răniți într-un microbuz cu români care veneau de la Londra pentru a-și petrece sărbătorile acasă

Două persoane au murit și șapte au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a izbit de un copac, în localitatea Poienari, județul Neamț. Microbuzul venea de la Londra și mergea către Vaslui, potrivit Mediafax.

ISU Neamț arată că accidentul s-a produs pe DN 15D, în localitatea Poienari. Forțele de intervenție au găsit autovehiculul ieșit de pe drum și izbit de un copac de pe marginea șoselei.

Din cei nouă ocupanți, trei au fost scoși din microbuz de către participanții la trafic, trei de primii pompieri ajunși, iar trei erau încarcerați.

Doi bărbați au murit, iar alți șapte au fost duși la CPU Roman. Unul dintre răniți e în  comă.

Microbuzul venea de la Londra și se îndrepta către Vaslui. Poliția Neamț a informat că microbuzul era condus de un tânăr de 29 de ani din Vaslui, care într-o succesiune de curbe nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul și s-a izbit frontal de un copac.

În urma impactului au murit doi bărbați de 40, respectiv 41 de ani, iar alți șapte, cu vârste cuprinse între 31 și 51 de ani, toți din județul Vaslui, au fost răniți.

Șoferul nu a consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Șofer român condamnat după ce a omorât o femeie în vârstă și a fugit de la locul accidentului

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson prezintă acordul ieșirii din UE în Parlamentul britanic. Brexit la 31 ianuarie 2020

Cum petrec englezoaicele Mad Friday, ultima vineri dinaintea Crăciunului. Senzații tari și grade multe